Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Kocaeli’de iki ilçe hariç başkanlar yeniden aday

İYİ Parti Kocaeli’de 10 ilçe başkanı, ilçeye yeniden aday olduklarını Bağımsız Kocaeli Gazetesi’ne açıkladı. İzmit ve Gebze İlçe Başkanları’nın ise milletvekilliği adaylığı için çalışma yaptıkları konuşulmaya başlandı.

İYİ Parti Kocaeli’de 10

Özgun imzaİYİ Parti Kocaeli’de ilçe kongre takvimi duyuruldu. Bu kapsamda 26 Kasım Cumartesi başlayacak ilçe kongreleri 4 Aralık Pazar günü sona erecek. 10 ilçede ilçe başkanları yeniden aday olduğunu ve milletvekili adaylığını düşünmediklerini Bağımsız Kocaeli Gazetesi’ne açıkladı. İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, ilçe kongresine az bir süre kala adaylığını açıklayacağını, Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü ise bu hafta içerisinde adaylığı konusunda açıklama yapacağını söyledi.

İSTİŞARE SÜRECİ DEVAM EDİYOR

10 ilçede ilçe başkanları yeniden aday olduğunu duyururken hem Filiz’in hem de Uluköylü’nün milletvekili adaylığı için istişarelerde bulunduğu konuşuluyor. İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın milletvekili adaylığına kesin gözüyle bakılırken Filiz’in il başkanıyla, Uluköylü’nün ise İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ile arasının iyi olduğu ve istişarelerde bulunduğu belirtiliyor. İki ilçe başkanının önümüzdeki günlerde milletvekilliği adaylığı ile ilgili adım atması bekleniyor.