Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Kocaeli’de ilçe başkanları toplanıyor

İYİ Parti’de kurultay kararı alınmasının ardından Kocaeli’de de hazırlık başladı. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız süreç hakkında Bağımsız Kocaeli’ye konuştu.

İYİ Parti’de kurultay kararı

İYİ Parti’de kurultay sürecinin 3 Ekim’de ilçe ve il kongreleriyle başlaması ve ardından 3’üncü Olağan Kurultay’ın yapılması kararlaştırıldı. Toplantıda ayrıca genel seçimlerde milletvekili adayı olacak partililerin genel seçimlerde teşkilatlarda boşluk olmaması için il ve ilçe kongrelerinde aday olmamaları konusunda tavsiye kararı alındı.

“HENÜZ KARAR GÖNDERİLMEDİ”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, süreç hakkında Bağımsız Kocaeli’ye konuştu. Yıldız, “4 Ekim’de ilçe başkanları toplantısı yapacağız. İlçe başkanlarını süreç hakkında bilgilendireceğim. Milletvekili adayı olmak isteyen, adaylık düşünen arkadaşlarımız kongre sürecinde ilçe başkanlığına aday olamayacak. Henüz genel merkezden kongre kararı il başkanlıklarına gönderilmedi. Pazartesi günü kararın elimize ulaşmasını bekliyoruz. İlçe kongreleri tamamlandıktan sonra il kongremiz gerçekleştirilecek” dedi.

“GENEL BAŞKANIMIN TALİMATINA GÖRE HAREKET EDERİM”

Milletvekilliği adaylığı hakkında da konuşan Yıldız, “Şu anda milletvekili adaylığına değil başarılı bir şekilde ilçe kongrelerimizi tamamlamaya odaklanmış bulunmaktayım. Ben ilk günden beri hep aynısını söylüyorum. Sayın genel başkanımın talimatına göre hareket ederim” ifadelerinde bulundu.