Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Kocaeli’de istifa dalgası! 1.000’e yakın partili istifa etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in söylemleri ve masadan ayrılması nedeniyle istifalar ülke geneli sürüyor. İYİ Parti Kocaeli’de ise istifalar 1000’e yaklaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı
Nazim Ozgun Erbulan 1

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in 6’lı masaya yönelik eleştirileri ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yerine CHP’li iki belediye başkanını önermesi üzerine masa 5’li masaya döndü. İYİ Parti’nin masadan kalkması tartışmaları da beraberinde getirdi. Parti, ‘Masadan kalkmadık, kaldırıldık’ açıklamaları yaparken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun adaylığını şart koştu. CHP’liler bu şarta sert tepki gösterdi.

GÖZLER İZMİT BELEDİYESİ’NE ÇEVRİLDİ

Hem ülke hem de yerel siyaseti etkileyen bu gelişme etkisini sürdürürken gözler CHP’li İzmit Belediyesi’ne çevrildi. CHP’liler ile İYİ Partililerin yan yana olduğu belediyede neler olacağı merak ediliyor. İzmit Belediyesi İYİ Partili Başkan Yardımcısı Yaşar Kardaş görevine devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Süreç devam ederken İYİ Parti’ye sadece masadaki partiler   değil kendi partilileri de tepki gösterdi.

IYI Parti Kocaeli istifa

1000’E YAKLAŞTI

İYİ Parti Kocaeli’de Akşener’in masadan ayrıldıklarını duyurmasının ardından bazı partililerin tepki gösterip istifa ettiği öğrenildi. İstifaların ilk günden beri yaşandığı belirtilirken ilçelerde toplam istifa sayısı 1.000’ne yaklaştı. Ülke genelinde de istifa eden partililer, bu durumu sosyal medya hesabı üzerinden parti yöneticilerine tepki göstererek paylaştı.