Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Körfez’de Mehmet Candemir ilçe başkanı oldu

İYİ Parti Körfez İlçe Başkanlığı görevine Mehmet Candemir atandı. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız Mehmet Candemir’e yeni görevinde başarılar diledi.

İYİ Parti Körfez İlçe

İYİ Parti Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm’ün istifasından yaklaşık bir ay sonra yeni ilçe başkanı belirlendi. İlçe Başkanlığı görevine Mehmet Candemir getirilirken, Candemir’i ziyaret eden İl Başkanı Şanbaz Yıldız şu ifadelerde bulundu; “Yaklaşık 1 ay önce sağlık problemleri nedeniyle ilçe başkanlığı görevinden ayrılan Körfez İlçe Başkanı Cahit Sürüm’ün ardından teşkilat mensuplarımız ve yönetim kurullarımızla yapılan görüşmelerde varılan mutabakatıyla birlikte milletvekilimiz Sayın Lütfü Türkkan’ın bilgileri ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in oluruyla, aynı zamanda Körfez Belediye Meclis Üyemiz Mehmet Candemir atanması uygun görülmüştür. En kısa zamanda ilçe yönetimi oluşturarak fitne ve fesatlığa müsaade etmeden tüm teşkilatımızın katılımıyla çalışmalara kaldığımız yerden tüm gayretimizle devam edip daha yukarılara taşıyacağına inancımız tamdır.

“ÜSTÜN BAŞARILAR DİLİYORUM”

Görev süresi boyunca partimizi, Körfez ilçemizde başarıyla temsil eden eski İlçe Başkanımız Cahit Sürüm’e tüm emekleri ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Aziz milletimizin büyük teveccühü ile her gün daha da büyüyerek, güçlenen İYİ Partimizi en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancımla Körfez İlçe Başkanımız Mehmet Candemir’e çalışmalarında üstün başarılar diliyor, ilçe başkanlığının kendisine, Körfezimize ve partimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”