Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti Körfez’den dedikodulara cevap var!

Son günlerde tartışılan siyasi parti ilçe teşkilatlarından olan İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nda yönetim kurulu yaşananlara daha fazla sessiz kalamadı. Sabah saatlerinde bir açıklama yayınlayan yönetim kurulu aday belirleme yöntemini anlattı, kazanacak adayla yol yürüyeceklerini ifade etti.

Son günlerde tartışılan siyasi

Son günlerde tartışılan siyasi parti ilçe teşkilatlarından olan İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nda yönetim kurulu yaşananlara daha fazla sessiz kalamadı. Sabah saatlerinde bir açıklama yayınlayan yönetim kurulu aday belirleme yöntemini anlattı, kazanacak adayla yol yürüyeceklerini ifade etti. Kurulun açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “

İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nda mevcut yönetim kurulumuz, Mehmet Candemir başkanlığında, demokratik bir seçimin sonucunda göreve gelmiştir. Yönetim kurulumuz göreve geldiği ilk günden itibaren, inanmış kadrolarla yaptığı çalışmalar sonucunda başarılı sonuçlar elde etmiştir. Kocaeli’nin en dinamik siyasi yapısına sahip olan teşkilatımız, bu başarının gölgelenmesine kesinlikle müsaade etmeyecektir.

Körfez ilçemizde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen siyasal isimler, partimizin başarılı çalışmalarını görmüş ve teveccüh göstererek üye olduğu siyasi partilerden  istifa ederek İYİ Parti saflarına katılmıştır. Gücümüze güç katan ve beklentisiz şekilde teşkilatımız ile çalışan yeni çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı’nı yıpratmak isteyenler, kirli propagandaları ile Kocaeli Siyasi Gündemini asılsız yere meşgul etmektedir.

“Siyasi Haber Körfez” isimli bir mail adresinden son bir hafta içerisinde çeşitli haber servisleri ile Körfez İlçe Teşkilatımız hedef alınmaktadır. İlk olarak yalan bilgilerle dolu bir haber metni servis edilen bu mail adresinden, daha sonra eski bir ilçe başkanımızın ve eski bir belediye başkanımızın sözde açıklamaları servis edilmiştir.

Tek bir adresten yapılan bu servis haberler, bir komplo ile karşı karşıya kaldığımızı göstermektedir. Bu işin arkasında kimlerin olduğunu biliyoruz. Ancak bilinmelidir ki, onların seviyesine inerek onları sevindirmeyeceğiz. İYİ Parti Körfez İlçe Yönetim Kurulu olarak tek derdimiz; Körfez Belediyesi’nde İYİ’lerin yönetimde söz sahibi olmasıdır. 1.3 Milyar TL’lik bütçesi ile şu an vatandaşa hizmet etmekten uzak bir çizgide yer alan Körfez Belediyesi, İYİ’lerin yönetiminde vatandaşa temas edecek ve Körfez ilçesi hak ettiği şekilde yönetilecektir.

Bir kez daha bilinmesini isteriz ki; İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı hiçbir aday ile farklı mesafede değildir. Teşkilat Başkanlıgımız ve Yerel Yönetimler Başkanlığımız, aday belirleme konusunda ilçe teşkilatlarına olan güvenini dile getirmiş ve bu güven bizlerin görevinin önemini bir kez daha göstermiştir. Teşkilatımız Körfez’de İYİ’lerin iktidarı için, en doğru adayın belirlenmesi noktasında çalışmalarına uzun zamandır devam etmektedir. Körfez ilçemizde belirlenecek olan aday ‘teşkilata yakın aday’ değil, ‘Körfez Belediyesi’ni kazanacak aday’ olacaktır.

Bu sebeple İYİ Parti Körfez İlçe Teşkilatı olarak, temayül yoklaması yapmanın doğru olacağına karar verdik. Çalışmamızda hem aday adayı olan arkadaşlarımızın isimlerini vatandaşımıza soruyor, hem de onların kimi Körfez Belediye Başkanı olarak görmek istediklerinin cevabını alıyoruz. Bu temayül yoklamaları sonrasında vereceğimiz kararı il başkanlığımıza iletecek ve bir sonraki Körfez Belediye Başkanımız ilan edilecektir. Büyük bir cesaret örneği gösteren aday adaylarımız, yöneticilerimiz ve üyelerimizle birlikte yerel seçim sürecini en verimli şekilde geçireceğiz.
İnanıyoruz, Körfez Belediyesi’nde İYİ bir yönetime kavuşacağız.
İnanıyoruz, kazanacağız.
Yarın bugünden çok daha İYİ olacak.”