Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti STK komisyonundan 2021 raporu!

İYİ Parti Kocaeli STK’lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Güner Çiçekli ve ekibi 2021 yılındaki çalışmalarıyla ilgili rapor hazırladı. Kocaeli genelindeki STK’lara pek çok ziyaret gerçekleştiren ekip, hemşeri dernekleri ile İYİ Parti arasında köprü kurdu.

İYİ Parti Kocaeli STK’lardan

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, Darıca Belediyesi'nde Ak Parti torpiliyle işe alınan isimleri tek tek açıkladı.İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı bünyesinde kurulan komisyonları aktif çalışmalarını sürdürüyor. İl başkan yardımcısı Buğra Yiğit Kılıç başkanlığındaki Kalkınma ve Sanayi Politikaları komisyonu tarafından gerçekleştirilen esnaf anket çalışması ve ardında hazırlanan raporun ardından bir rapor da STK’lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Güner Çiçekli ve ekibi tarafından oluşturuldu. 2021 yılında Kocaeli genelinde hizmet veren 200’e yakın hemşeri derneğini ziyaret eden Çiçekli ve ekibi hemşeri derneklerinin yaşadıkları sorunları, dernek üyelerinin Kocaeli ilçelerindeki demografik dağılımlarını, ilçelerde yaşayan farklı illere nüfus kayıtlı vatandaşları derleyerek rapor haline getirdi.

KANAAT ÖNDERLERİ İYİ PARTİ’YE ÜYE OLUYOR

Bağımsız Kocaeli’ye İYİ Parti Kocaeli STK raporunu değerlendiren Güner Çiçekli önemli açıklamalarda bulundu. Çiçekli açıklamalarında şu ifadelere yer verdi: “Biz yaklaşık 14 aydır aktif olarak çalışıyoruz. 12 ilçemizde sürekli olarak sahadayız. Yaklaşık 25 kişilik bir ekiple çalışmalarımızı organize ediyoruz. İl başkanımız Şanbaz Yıldız’ın öncülüğünde Kocaeli genelinde hizmet veren bütün sivil toplum kuruluşlarının kapısını çalmak için çalışıyoruz. Bugüne kadar yaklaşık 200 sivil toplum kuruluşunu ziyaret ettik. Derneklerin yöneticileri partimize büyük ilgi gösteriyor. Kanaat önderleri kalabalık kitlelerle partimize üye olmak için öne çıkıyor, inisiyatif alıyor.

KOCAELİ’NİN DEMOGRAFİK YAPISI

Kocaeli büyük bir metropol. Bu sebeple hemşeri derneklerinin önemi büyük. Hemen her ilden vatandaşımız Kocaeli’de yaşıyor. Biz STK komisyonu olarak kentimizde yaşayan vatandaşların hangi il nüfusuna kayıtlı olduğunu, doğum yerlerini ve benzeri bilgileri de hazırladık. Bu bilgileri de raporumuza ekledik. İlk yerel seçimde doğru adaylarla Millet İttifakı olarak Kocaeli genelinde pek çok ilçede yerel yönetimleri alacağımızdan eminiz. STK komisyonu olarak yaptığımız ziyaretler özellikle yerel seçimlerde etkisini gösterecektir. Genel seçimlerde liderlere ve ülkenin ekonomik durumuna göre oy kullanan vatandaşlar yerel seçimlerde hemşerisini koruyor. İYİ Parti olarak amacımız herkesin hemşerisi olabilmek. STK komisyonu olarak ziyaret ettiğimiz bütün derneklerde ve sivil toplum kuruluşlarında da bunu dile getiriyoruz.

RAPOR GENEL MERKEZE SUNULACAK

Şu anda çok detaylı bir rapor hazırladık. Bu raporda hem Kocaeli’nin demografik bilgileri yer alıyor hem de son bir yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz sivil toplum kuruluşu ziyaretleri ile bu ziyaretlerde dile getirdiğimiz konular yer alıyor. Raporumuzun son bölümünde ise Kocaeli yerel basınında yer alan STK komisyonu olarak yaptığımız çalışmalar görülüyor. Bu raporu ilerleyen günlerde il başkanımız Şanbaz Yıldız ile birlikte genel başkanımız Meral Akşener’e ileteceğiz. Raporun Kocaeli’de seçimler için bir ön hazırlık görevi göreceğini, bize yol göstereceğini, saha çalışmalarında bize kolaylık sağlayacağını düşünüyoruz.”

İYİ Parti Kocaeli STK’lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Güner Çiçekli ve ekibi 2021 yılındaki çalışmalarıyla ilgili rapor hazırladı. Kocaeli genelindeki STK’lara pek çok ziyaret gerçekleştiren ekip, hemşeri dernekleri ile İYİ Parti arasında köprü kurdu.