Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti ve CHP alanı terk etti!

Gebze’de düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve

Gebze’de düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programında AK Partili bir meclis üyesinin parti bayrağı ile gelmesi üzerine CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ve İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü alandan ayrıldı.

ULUKÖYLÜ: “BU BİR PARTİNİN PROGRAMI DEĞİL”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü; “Bu bir siyasi partinin programı değil. Darbe girişimine sadece AKP’nin üyeleri değil, milletin tamamı dur dedi. Şehitlerimizi andığımız bu programı bir partinin organizasyonu haline getirmek doğru değil. AK Parti meydana stant açmış. 15 Temmuz iktidar partisinin tekelinde değildir. Yenikapı ruhu dediler. Yenikapı ruhu nerede kaldı?” dedi. Uluköylü yaşanan bu olayların ardından alandan ayrıldıklarını söyledi.

ORHAN: “YAPILANLAR YAKIŞMADI”

Alandan ayrılmak zorunda kaldıklarını ifade eden CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan ise, “AK Parti protokolüyle gerçekleştiren bir programa dönüştürüldü. Meclis üyesi parti bayrağı ile alana geldi. Bu alanda böylesine bir programda Türk bayrağı haricinde bir bayrağın olmaması gerekiyor. Burası bir parti mitingi değil. Resim sergisi açılışında biz arkada kaldık. Burada iktidar partisinin ilçe başkanı ne ise ana muhalefet partisinin ilçe başkanı da odur. Yapılanlar doğru değil.” ifadelerini kullandı. Kaynak: Gazete Gebze