Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’de kazan kaynıyor!

İYİ Parti İl Başkanı Nusret Acur, Azmi Cihat Hatipoğlu’nun Körfez Belediye Başkan adayı olarak ilan edilmesi sonrası görevlerinden istifa eden Fevzi Canbaz ve Güner Çiçekli hakkında disiplin soruşturması başlatacağını açıkladı.

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Nusret Acur bugün İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı’nda basın açıklaması yaptı. Nusret Acur, Azmi Cihat Hatipoğlu’nun adaylığı konusu hakkında, “Körfez ilçemizde aday açıklaması sonrasında hareketlilik yaşandı. Körfez’de toplam 59 kişi istifa etti. Bunların çoğu aile. Azmi Cihat Hatipoğlu’nun adaylık konusu bir çalışmanın ürünüydü. Kafamıza göre bir aday belirlemedik. Bu isim bir adım daha öne çıkmıştı. Ömer Toyran alınan karara saygı duyduğunu belirtti. Tepki noktasında Ömer Toyran yok” dedi.

ALINAN KARARA SAYGI DUYMAK ZORUNDASINIZ

Alınan karara saygı duyulması zorunda olunduğunu ifade eden Acur, “Kendi yetkisini aşan arkadaşlara çağrıda bulunmak istiyorum. Her aklınıza eseni kamuoyu ve basınla paylaşamazsınız. Alınan karara saygı duymak zorundasınız. Bu isimler ilk defa haberi olmuş gibi açıklama yapıyorlar” diye konuştu.

DİSİPLİN SORUŞTURMASI BAŞLATACAĞIM

Acur disiplin soruşturması açacağını açıklayarak, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Arkadaşlar bulundukları görevlerinden istifa etmişler. Bu isimler kendilerine tekrar gündem yaratmak için partiden de istifa ederse şaşırmam. Birebir de bize en doğru aday olarak söylediklerini biliyoruz. Fevzi Canbaz ve Güner Çiçekli hakkında disiplin soruşturması başlatacağım. Siyaset yapıyoruz. İthal aday diye bir şey yok. Aday arkadaşlarımızın başarılı olacağına inanıyoruz.”

15 ARALIK’TA BÜYÜKŞEHİR ADAYI AÇIKLANACAK

Toplantıda konuşan İl Başkanı Nusret Acur yerel seçimlere dair önemli açıklamalarda bulundu. Acur, merakla beklenen büyükşehir adayının açıklanacağı tarih hakkında şu ifadelere yer verdi; “Yaklaşık 2 hafta önce 2 ilçe adaylarımızı açıklamıştık. Dilovası ve körfez belediye başkanlarımız açıkladık. Bu hafta grup toplantımıza biz katılamayacağız. Aday açıklamamız bir sonra ki haftaya kalacak. 15 Aralık’ta kadar büyükşehir adayını diğer adaylarla birlikte kamuoyuna tanıtacağız. 15 Aralık’ta adayımız belirlenmiş olacak.”