Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’de kurultay günü

İYİ Parti’de genel başkan seçimleri bugün yapılacak. Tolga Akalın, Müsavat Dervişoğlu ve Koray Aydın başkanlık için yarışacak. Kurultayda 30 Kocaeli delegesi de oy kullanacak.

İYİ Parti’de genel başkan

İzmitli Meral Akşener’in genel başkanlığını yaptığı İYİ Parti’de olağanüstü kurultay bugün gerçekleştirilecek. Ankara ATO Congresium’daki kurultayda Müsavat Dervişoğlu, Koray Aydın ve Tolga Akalın genel başkanlık için yarışacak. Saat 11.00’de başlayacak kurultaya sadece delegeler, il, ilçe ve belediye başkanları alınacak.

İşte Kocaeli delegeleri;

Olağanüstü kurultayla Kocaeli adına oy kullanacak kurultay delegelerinin isimleri ise şöyle: Ahmet Metin, Ayşe Rüzgar, Ayşegül Babacan, Ayten Durmuş, Cenk Erbil, Ercan Sarıkaya, Ercüment Şahin, Gökçe Nesli Kondu Çağlayan, Gönül Vursal, Güven Altay, Haluk Tamyüksel, Hayati Bayram, İlhami Bayrak, İsmail Aynacı, İsmail Eroğlu, İsmail Nazlı, Kaan Dilmen, Kemal Şeker, Mehmet Candemir, Meral Sertesen, Metin Savaş Sulu, Muhammet Kırdemir, Musa Kargıoğlu, Nurcan Acaroğlu Göktaş, Orhan Çakar, Orhan Kılınçsoy, Perihan Dalkıran, Şaban Ufuk, Tekin Yılmaz ve Umutcan Turgun.