Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’den Akmeşe çıkarması

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Cumali Durmuş, İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı ve il yöneticilerinin katıldığı programla İzmit Akmeşe’ye adeta çıkarma yaptı.

İYİ Parti Genel İdare

İYİ Parti, ülke genelinde olduğu gibi Kocaeli’de de ses getiren ziyaretler ve programlar yapıyor. İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Cumali Durmuş, ,İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İl Başkan Yardımcısı Bahadır Yaşar, Salih Işık, Banu Aykan, Ercan Sarıkaya ile birlikte Akmeşe’de geniş katılımlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Vatandaşların İYİ Parti’ye yoğun ilgisi olduğu görüldü.

MEŞALELERLE KARŞILANDILAR

Durmuş ve İYİ Partililer, mahalle girişinde gençler tarafından meşalelerle karşılandı. Akmeşe esnafı ve vatandaşlarla buluşan İYİ Partililer, gündeme ve kente dair sohbetler yaptı. Vatandaşlar, pahalılıktan şikayet etti.

KURTULUŞ FORMÜLÜ

Ekonomik durumdan şikayet eden vatandaşlara İYİ Partiler, kurtuluş formüllerini anlattı. Cumali Durmuş’un ziyaretlerde aktif rol alması dikkat çekti. Durmuş, İYİ Parti iktidarında herkes için bir rahatlama formülleri olduğunu söyledi ve destek istedi.

IYI Partiden Akmese cikarmasi 2 IYI Partiden Akmese cikarmasi 3 IYI Partiden Akmese cikarmasi 4 IYI Partiden Akmese cikarmasi 5 IYI Partiden Akmese cikarmasi