Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’den Akmeşe’ye temsilcilik

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in her hafta iki il ve ilçelerini ziyaret edip ekonomik olarak zor durumdaki vatandaşların sorunlarını gündeme getirmesiyle başlayan süreç te İzmit İlçe Teşkilatı da sürekli sahada çalışıyor.

İYİ Parti Genel Başkanı
İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı ve İzmit İlçe Teşkilatı Akmeşe’ye dün çıkarma yaptı. İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, Meclis Üyesi ve Koordinatör Yaşar Kardaş, İl Kadın Kolları Başkanı Pelin Dönge, İl Gençlik Kolları Başkanı Gökçe Nesli Kondu, İzmit Teşkilat Başkanı Sinan Yıldız, İl ve İlçe yöneticilerinin yoğun katılımıyla 12 köyün alışveriş, sağlık ve ihtiyaçlarını karşılamak için geldiği Akmeşe Mahallesinde İzmit’in ilk temsilciliğinin açılışını yaptı.

ESNAFLAR ZİYARET EDİLDİ

İYİ Parti ekibi, Akmeşe Cumhuriyet Mahallesi Temsilcisi olarak atanan Naim Aktürk’e belgesini takdim etti ve yeni üyelerin rozetlerini taktılar. Akmeşe’de tek tek esnafları ziyaret edip halkla konuşan ekip yoğun ilgiden dolayı çok mutlu oldular.  İYİ Parti yöneticileri ayrıca Akmeşe Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Rahim Varol ve Atatürk Mahallesi Muhtarı Sadettin Açıkgöz’ü ziyaret ederek mahallenin sorunları hakkında bilgi aldılar.
IYI Partiden Akmeseye temsilcilik 2 IYI Partiden Akmeseye temsilcilik IYI Partiden Akmeseye temsilcilik 4 IYI Partiden Akmeseye temsilcilik 3