Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’den Çayırova Belediyesi’ne: Bu ihaleyi iptal et başkan

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi’ye seslenerek, “Bu ihaleyi iptal et başkan” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Çayırova İlçe
Nazim Ozgun Erbulan 1

Çayırova Belediyesi 61 bin adet bayramlık hediye paketi alımı için ihale tarihi duyurdu. İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak, “Bu ihaleyi iptal et başkan” diyerek eleştirilerde bulundu. Bayrak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kıymetli Çayırovalılar; ülkemiz 6 Şubat 2023 tarihinde 11 ilimizde korkunç deprem felaketiyle karşı karşıya kaldı. 50 binden fazla insanımızı kaybettik. 200 binden fazla yaralımız var. Hala cenazelerine ulaşamadığımız insanlarımız var. Tüm ülkemiz taziye evi, yas evi olmuş. Deprem bölgesinde yaşamını yitiren her vatandaşımız Türkiye’de her evin cenazesi olmuşken, iktidarı, muhalefeti ile herkes insanımızın yaralarını sarmaya çalışırken, daha bir hafta öne devletimizin İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu bey deprem bölgesi için acil gıda, temizlik, barınma, hatta terlik vb. ihtiyaçları tüm ulusumuza kameralar önünde çağrıda bulunmuşken, siz Çayırova Belediye Başkanı Sayın Bünyamin Çiftçi, reklamınızı yapabilmek için çikolata ihalesine çıkıyorsunuz.

“SAYGILI OLUN BU AZİZ MİLLETE”

10 milyonu aşan bir bedelle reklam derdinde misiniz? Türkiye yas evi Sayın Başkan. 11 ilde yaşamını kaybedenler bu ülkenin her evinin cenazesi haline gelmiştir. Sizin de böyle düşüneceğinize inanıyoruz. Yani yas evine çikolata gönderilmez. Yani bu bayram Türk milleti için karalı bayramdır. Yastır. Anlayabilirseniz? Saygılı olun bu aziz millete. Deprem bölgesi için halktan ikinci el dahil yardım toplayan siz değil miydiniz! SMS atıp 50 TL, 100 TL nakdi yardım kabul eden siz değil misiniz!

“KİMİN AĞZINI TATLANDIRMAYI HEDEFLİYORUSUNUZ”

Çayırovalıların sizden böyle bir talebi ve beklentisi yok iken, deprem bölgesindeki insanımız çadırlarda yaşama tutunmaya çalışırken, hatta daha dün akşam çadırlarda çıkan yangında, depremden sağ çıkanları bile korumakta zorlanırken siz bu çikolata ihalesini yaparak kimin ağzını tatlandırmayı hedefliyorsunuz.

“ÇİKOLATALARINIZDAN MAHRUM KALALIM”

Velhasılıkelam; tüm Çayırovalı hemşehrilerimiz gibi bizim de talebimiz ve kararımız çikolata ihalesi iptal edilmelidir. Varsın biz Çayırovalılar sizin reklam kokan, önceliği ve önemi olmayan çikolatalarınızdan mahrum kalalım. Çayırova Belediyesi’nin varsa böyle kaynağı, İçişleri Bakanı’mız Sayın Süleyman Soylu’nun çağrısına uyarak, ihtiyaç listesindeki ürünler temin edilerek, deprem bölgesinde yaşayan kardeşlerimize gönderilmesidir.”