Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’den Çayırova çıkarması

İlçe saha çalışmalarına aralıksız devam eden İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı bu defa Çayırova ilçesindeydi. Şanbaz Yıldız başkanlığındaki partililer esnafları ve STK temsilcilerini ziyaret etti.

İlçe saha çalışmalarına aralıksız

İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı ilçe saha çalışmalarını sürdürüyor. İYİ Partililerin bu haftaki adresi Çayırova oldu. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak, Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge, İl Gençlik Kolları Başkanı Gökçe Nesli Kondu ve çok sayıda partili Çayırova’da saha çalışması yaptı. Şanbaz Yıldız ve beraberindekiler ilk olarak geçtiğimiz hafta küçük bir operasyon geçirip sağlığına kavuşan CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’i iş yerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

STK’LARA VE İŞ İNSANLARINA ZİYARET

İYİ Parti heyeti daha sonra Türkiye Beyazay Engelliler Derneği Kocaeli Şube Başkanı Furkan Uğur Eşitti ve dernek üyelerinin misafiri oldu. Engelli bireylerin sosyal hayata daha çok katılabilmesi, istihdamdan eğitime, rehabilitasyondan önleyici tedbirlere birçok sorunun çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunan İYİ Partililer daha sonra geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Demiray İnşaat’ın sahibi İdris Demir ve babasını kaybeden Marmara Engelliler Derneği Başkanı Memiş Özdemir’i ziyaret ederek taziyelerini iletti.

CANLARLA SOHBET

Saha programının sonunda Çayırova Abdal Musa Cemevi Başkanı Halil İbrahim Aras, Cemevi dedesi Mesut Yıldırım ve canlarla buluşarak geçtiğimiz günlerde Alevilere yönelik gerçekleştirilen küfür ve çirkin sözlü saldırıyı kınadıklarını ifade eden İYİ Partililer bütün ırkçı ve mezhepçi zihniyetlerin karşısında olduklarını dile getirdi. İYİ Partililer son olarak Çayırova ilçe binasında Kocaeli milletvekili Lütfü Türkkan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldı.

ÇAYIROVA SAHA ÇALIŞMASI

Çayırova programı sonrasında kısa bir değerlendirme yapan İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı olarak saha çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda önceki gün Çayırova ilçemizdeydik. İlçe başkanımız İlhami Bayrak geçtiğimiz günlerde görevlendirdiğimiz bir isim. Teşkilat yapısı oturmuş bir parti olarak görev değişikliklerinde hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz. Çayırova da bunun en güzel örneği oldu. İYİ Parti Çayırova’da bütün teşkilatıyla sahada, aktif olarak seçim çalışması yapıyor” dedi.

YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ…

Erken seçim ihtimaline hazırlıklı olduklarını ifade eden Şanbaz Yıldız, “Türkiye’de maalesef seçimler bir adamın iki dudağı arasında. Bu sebeple yarın seçim olacakmış gibi çalışmak zorundayız. Biz İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı olarak sürekli sahadayız. Sahadan bir an bile ayrı kalmadık. Esnafımızın, vatandaşlarımızı sorunlarını dinliyor, onları sorunları doğrultusunda çözüm planlarımızı oluşturuyoruz. Millet İttifakı’nın, İYİ Parti’nin iktidarında önceliğimiz sahada, sokakta karşılaştığımız vatandaşımızın, esnafımızın memnuniyeti olacak” ifadelerini kullandı.