Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’den İzmit Belediyesi’ne tepki!

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Yasemin Met İzmit Belediyesi ile ilgili zehir zemberek bir açıklama yayınladı. Met, İYİ Parti’ye belediye programında, protokol kısmında yer almadığı için tepki gösterdi.

İYİ Parti İl Başkan

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Yasemin Met İzmit Belediyesi ile ilgili zehir zemberek bir açıklama yayınladı. İYİ Parti’ye belediye programında, protokol kısmında yer almadığı için tepki gösteren Met açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “İyi Parti olmasaydı siz o koltukta oturamazdınız sayın Fatma Kaplan Hürriyet. Sayın başkan özel kaleminizin acilen protokol kaidelerini tekrar gözden geçirmesini bekliyoruz. Dün gece gerçekleştirdiğiniz İzmit Kültür Sanat Başlıyor proğramına bizzat davet ettiğiniz İyi Parti İl Başkanlığımızı maalesef yine protokol listesinde unutunuz.

yasemin met aciklamaAYNI HATANIN TEKRARLANMASI

Daha öncede yapılan bu hareketi il başkanımızın affetmesine rağmen aynı hatanın tekrarlanması hakkınızdaki samimi düşüncelerimizin değişmesine sebep olmuştur. Sayın Başkan unutmayınki İYİ Parti teşkilatları her daim Yanınızda olmuştur. Şimdi İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı olarak Partimize yapılan bu hareketin telafi edilmesi ve buna sebep olanların (defaaten affedilmesine rağmen) hakkında gerekli uyarının yapılmasını bekliyoruz.”