Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’den Kocaelispor açıklaması!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, kongre sonrasında bir açıklama yaparak, Kocaelispor kongresinde bir İYİ Partili olmamasını protesto etti.

İYİ Parti Kocaeli İl

Kocaelispor Kongresi bugün gerçekleştirildi. Hüseyin Üzülmez kongrede başkan yeniden başkan seçildi. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, kongre sonrasında bir açıklama yaparak, Hüseyin Üzülmez’e eleştiriler yöneltti. Yıldız, uzun basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Bugün gerçekleştirilen Kocaelispor’umuzun seçimli genel kurulunda mevcut başkan Hüseyin Üzülmez tekrar başkan seçildi. Seçildiği bu yeni dönem başkanlığı için kendisini tebrik ediyoruz ve bu yeni dönemde; geçmiş dönemde Kocaelispor’umuzun kapanmasına sebep olacak olan Sn. İbrahim Karaosmanoğlu dönemini unutup Kocaelispor’umuzun başarısını siyasi çıkar uğruna kendisine mal etmeye çalıştığı gibi çalışmamasını beklediğimizi bilmesini istiyoruz.

“LİSTENİZDE İYİ PARTİLİ YOK”

Sn. Hüseyin Üzülmez kongrede yaptığı konuşmasında, ‘Kocaelispor, siyaset üstü bir mecradır. Bu kentin takımıdır. Hepimiz siyasi rozetlerimizi bir kenara bırakacağız. Hep birlikte Kocaelispor’umuzu üst lige taşıyacağız” dedi. Söylemlerinizin inandırıcı olması için eylemlerinizle desteklemeniz gerekir. Açıkladığınız seçilen genel kurul listenizde İYİ PARTİ’mizi temsilen hiçbir isim bulunmamaktadır. Görüyoruz ki siz Kocaelispor’umuzu yalnızca kendinize ait görüyorsunuz.

MHP’LİLER KALDIRDI

Dün gerçekleştirilen ‘Olağan Mali Genel Kurulu’nda MHP’li üyelerin Kocaelispor’umuzun logosunda İYİ Parti logosunu andıran güneşin kaldırılmasını gündeme getirmesinin ardından bugün Genel Kurul Listesinde İYİ PARTİ’mizi temsilen hiçbir ismin olamaması bizi şaşırtmamıştır. Size tokat niteliğinde olan en güzel cevabı “İYİ Parti kuruluna kadar neredeydiniz? Bunca yıldır taraftarın çektiği çileyi, sizlerin egosunu tatmin etmek için heba etmeyiz’ diyen Kocaelispor taraftarı vermiştir.

GÜNEŞİMİZDEN NEDEN RAHATSIZ OLDUNUZ?

Yerel kulüpler o bölgede yaşayan halkın, takımı için yeri geldiğinde sevinciyle sevinen yeri geldiğinde üzüntüsüyle göz yaşı döken taraftarlarınındır. Siyasi partiler ve STK’lar gibi o bölgede yaşayan halkın refahı, huzuru için çaba sarf eden her oluşumun, demokratik bir yönetim için spor kulüplerinin yönetiminde yer alması gerekmektedir. Nitekim 14.05.2011 tarihinde yayınlanan “KOCAELİSPOR KULÜBÜ DERNEĞİ ANA TÜZÜĞÜ” nde belirtilen durumları taşıyanlar dışında Kocaelispor’umuza gönül veren herkes üye olabilir ve genel kurulda yer alabilir demektedir.
Geçen dönemki yönetim ekibi uzlaştırıcı idi, birlik ve beraberliği göstermekteydi. Diğer partilere gönül vermiş yöneticiler yönetim ekibindeydi. Bu dönem ne oldu da Kocaelispor’umuza sevdalı İYİ PARTİ’yi hazmedemediniz? Güneşimizden rahatsız oldunuz?

“DOĞRU BULMUYORUZ”

Kocaelispor’umuzun şampiyon olması için demokratik bir biçimde yönetilmesi gerekmektedir. Genel Kurulda İYİ PARTİ’mizi temsilen hiçbir ismin bulunmamasını doğru bulmadığımızın bilinmesini, siyasi rant uğruna çabalayan hiç kimsenin Kocaelispor aşkını gönlümüzden silemeyeceğini ve Kocaelispor’umuzun şampiyon olması için elimizden geleni yapmaya devam edeceğimizin bilinmesini isteriz.”