Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’den kurultay açıklaması: Acurla devam mesajı!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı, partide yaşanan değişim sonrasında yazılı açıklama yayınladı. İYİ Parti’den yapılan açıklamada Kocaeli İl Başkanı Nusret Acurla devam mesajı verildi.

İYİ Parti Kocaeli İl

Yerel seçimlerde alınan sonuçların ardından Meral Akşener’in partiyi olağanüstü seçimli kurultay 27 Nisan’da yapıldı ve partinin yeni genel başkanı Müsavat Dervişoğlu oldu. İYİ Parti’de yaşanan gelişmelerin ardından İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı sürece dair basın açıklaması yayınladı. İYİ Parti’den yapılan açıklamada Kocaeli İl Başkanı Nusret Acurla devam mesajı verildi.

“KURULTAY SÜRECİNİ DEMOKRASİ DERSİ VEREREK TAMAMLADIK”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Partimiz olağanüstü kurultayını büyük bir olgunluk içerisinde, adeta Türk siyasetine demokrasi dersi vererek tamamladı. Birbirinden değerli 4 adayımızın yarıştığı kurultayımızda Türk milliyetçiliğinin sembol isimlerinden, büyük mücadele insanı Müsavat Dervişoğlu Genel Başkanlık koltuğuna oturdu. Birlikte yol yürümekten onur duyduğumuz, Türk siyasetine damga vuran Kurucu Genel Başkanımız Meral Akşener de sevgi, saygı ve minnetle uğurlandı. Öte yandan önceki dönem milletvekilimiz, ağabeyimiz Cumali Durmuş da Genel İdare Kurulu’na (GİK) seçildi.

“İYİ PARTİ İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ”

Herkes bilmelidir ki 27 Nisan İYİ Parti için yeni bir başlangıçtır. Bizler Kocaeli teşkilatları olarak İl Başkanımız Nusret Acur’un öncülüğünde yerel seçimler nedeniyle teşkilatlarımızda oluşan eksikliklerimizi kısa sürede tamamlayacağız. Bunun için yönetim kurulu olarak çalışmalara başladık. En yakın zamanda sonuç alacağız. Kocaeli’de çok güçlü bir yapı oluşturarak Kocaeli’nin dört bir yanında halkımızla kucaklaşacağız. Biliyoruz ki İYİ’ler kazanacak” ifadelerine yer verildi.