Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Partili Kaan Dilmen’den CHP’lilere üstü kapalı eleştiri

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Kaan Dilmen, HDP Genel Kurulu ve katılan CHP’lileri eleştirdi. Dilmen, “Kalbimizi kanatan bu çağrıyı yapan sözde siyasetçi için, emniyet ve adalet birimleri gereğini yapmış olsa da; bile bile teröristi ve terörü öven bu şahsın yanında bu eyleme destek veren herkes benim gönlümde suç işlemiştir” ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti İl Başkan

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Kocaeli 4’üncü Olağan İl Kongresi dün İzmit’te gerçekleştirildi. Kongrenin Divan Başkanlığını üstlenen Selahattin Yılmaz, kongrenin ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Valilik, Yılmaz’ın gözaltı sebebini ‘terör örgütü propagandası yapmak’ olarak açıkladı. HDP’nin kongresine katılım yoğun olurken CHP’li isimler de katılım gösterdi.

“BENİM GÖNLÜMDE SUÇ İŞLEMİŞTİR”

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Kaan Dilmen, söz konusu kongre hakkında sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Dilmen, “Dün babalar günüydü. Aynı zamanda HDP Kocaeli il kongresi gerçekleşti. Maalesef kongre salonunda, yüzlerce babayı evlatsız, yüzlerce evladı babasız bırakmış, eli kanlı teröristler için saygı duruşu yapılması çağrısında bulunuldu. Kalbimizi kanatan bu çağrıyı yapan sözde siyasetçi için, emniyet ve adalet birimleri gereğini yapmış olsa da; bile bile teröristi ve terörü öven bu şahsın yanında bu eyleme destek veren herkes benim gönlümde suç işlemiştir. Bu durum ne hukuken ne de vicdanen kabul edilebilir değildir. Türk devletinin bölünmez bütünlüğünü ve Türk milletinin birliğini yıkmaya yönelik her türlü eyleme bu güne kadar hep karşı durdum ve nefes aldıkça da karşı durmaya devam edeceğim. Ne Mutlu Türküm Diyene” ifadelerine yer verdi.

Kaan Dilmen Paylasim