Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Partili Serdar Kaman’dan Büyükşehir açıklaması!

2019 Mart seçimlerinde Millet İttifakı adayı olarak İYİ Parti ile seçimlere giren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman uzun süren sessizliğin ardından siyasi bir açıklama ile geri döndü.

2019 Mart seçimlerinde Millet

2019 Mart seçimlerinde Millet İttifakı adayı olarak İYİ Parti ile seçimlere giren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman uzun süren sessizliğin ardından siyasi bir açıklama ile geri döndü. Kaman, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının FETÖ’den gözaltına alınması ile ilgili olarak bir basın açıklaması yayınladı. Serdar Kaman’ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Hepsi tesadüf, Yıl 2012, şimdiki Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Pensilvanya’ya Fethullah Gülenin elini ölmeye gidiyor. Önce vali sonra, Büyükşehir Belediye başkanı oluyor. Seçim kampanyasına belediyeler destek oluyor, iş adamlarından müthiş paralar toplanıyor.

MHP GÖNDERMESİ

Gazeteci İsmet Çiğit’e susması karşılığında ihalelerden para teklif ediliyor. İsmet Çiğit reddediyor. Muhalefet Partilerinden il başkanlarının birinin çocuğu belediye de işe alınıyor, diğerine danışmanlık adı altında para ödeniyor, bir diğerinin arsa işleri hal ediliyor. Küçük ortak il Başkanına gelir kapısı olsun diye Tramvay kafe veriliyor, il binası kelepir sayılacak fiyata partiye satılıyor. Aynı il başkanı silah ve arsa ruhsat işlerinden komisyon alıyor. Sabun köpüğü muhalefet yapılınca, iktidar rahat hareket ediyor. Real arazisi gibi işler, bir çırpıda hal edilmeye çalışılıyor.

FETÖ İTİRAFÇISI

Yerel basının bir kısmı satın alınmış, bir kısmı korkudan haber yapamıyor. Corona ‘dan ölüm haberini ilk kez yazan gazeteciye kelepçe vuruluyor. Emri veren kim, mahkemeler. Teröristin ayağına giden mahkeme, Corona haberini yapan gazeteci için gözaltı kararı alıyor. Devam edelim; İktidar partisine ait Büyükşehir belediyesinde FETÖ itirafçısının çalıştırıldığı ortaya çıkıyor. İtirafçının adı Yuşa Erten. Yuşa ne demek? İbranice bir isim , yani İsrail kökenli. ‘Tanrı kurtuluştur’ demek. Hazreti Musa’dan sonra peygamber olan kişi.

HAYIRLI TIRAŞLAR

Belediye aleyhine yazı yazan gazeteci önce FETÖ suçlaması ile içeri alınıyor. Neyi var neyi yok el konuluyor. Vicdanı olmayanlar için bu sorun hiç mi hiç önemli değil. Sonra bir kurşunla bu gazetecinin hayatına son veriliyor, yani susturuluyor… En etkili, en kestirme, en ucuz yol… Bir silah ve bir kişiye içeride bakma sözü ile…. Bunların hepsi tesadüf!!! Şimdi koltuklarında oturan başkanlara sesleniyorum. Siyasette koltuk berber koltuğu gibidir… Traşı biten koltuktan kalkar. Hayırlı traşlar…. Selam ve saygılarımla….”