Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Partili Tamyüksel: Eşme kaderine terk edilmiş!

Seçim çalışmalarına Eşme’de gerçekleştirdiği Gençlik Buluşması ve Esnaf Ziyaretleri ile devam eden İYİ Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Haluk Tamyüksel, son beş senede Eşme’nin tamamen kaderine terk edildiğini belirtti.

Seçim çalışmalarına Eşme'de gerçekleştirdiği
Programa Eşmeli esnafları ziyaret ederek başlayan  İYİ Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Haluk Tamyüksel ve Belediye Meclis Üyesi Adayları, daha sonrasında Camii Derneği’nde kendilerini bekleyen Eşme’nin ileri gelen yaşlıları ile sohbet ettiler.

‘EŞME’NİN DERDİ BİR DEĞİL, BEŞ DEĞİL, ON DEĞİL’

Eşme Sahil’de kendilerini bekleyen Eşmeli gençler ile görüşen Tamyüksel; “Biz Eşme’nin sorunlarını gayet iyi biliyoruz. Eşme’nin giriş çıkışı bir dert, Sahil’de yolu ve Otopark’ı ayrı bir dert.. Bir tarafta imar sorunu, diğer tarafta yetersiz altyapının sıkıntıları.. Spor sahası yapıyorlar standartlara uygun değil,  açık düğün salonu yapıyorlar kimin faydalandığı belli değil.. Kısacası Eşme’nin derdi bir değil, beş değil, on değil…” dedi.

WhatsApp Image 2024 02 29 at 11.45.21 1‘EŞME NÜFUSU AZALDIKÇA, İKTİDARIN GÖZÜNDEN DÜŞMÜŞ’

Tamyüksel konuşmasını şöyle sürdürdü; “Asıl sorun Eşme unutulmuş.. Eşme hizmet alamadığı için, her geçen  gün gençleri başka mahallelere taşındığından nüfusu da gerilemeye başlamış, nüfusu gerilemeye başladıkça da mevcut iktidarın gözünde iyice değersizleşmiş durumda. Bugün burada vatandaşlarımızdan öğreniyorum ki; ruhsatlı projeli resmi izinleri alınmış evlere o sokakta 2 tane ev var diye altyapı getiremeyiz diyerek, hala elektriği suyu olmayan evlerimiz var Eşmemizde… Fakat şu bilinmelidir ki Eşme Kartepe’nin de Kocaeli’nin de en güzel mahallelerinin başında gelir. Kuzeyinde dağı, güneyinde gölü, verimli arazileri ile maviyle yeşilin buluştuğu eşsiz bir turizm beldesi olma potansiyeline sahiptir. Eşme günübirlikçilerin piknik alanı olmaktan kurtulmalı, sahilinde ki düzensizlik son bulmalı, eşmenin çocukları, gençleri, aileleri çamurun içinde değil tertemiz bir plajda Eşme gölünü kullanabilmelidir. Biz kazanırsak ivedilikle; önce giriş çıkış sorunumuzu çözeceğiz, sahil şeridimizi düzenleyerek , otopark problemini uzun vadeli çözüme kavuşturacağız. Yapacağımız tertemiz plaj ile Eşmeli’yi kendi gölü ile buluşturacak, su sporlarını teşvik edeceğiz. İvedilikle Eşme Belediyesinden miras kalan şuyulandırma meselesini halledeceğiz.” dedi.