Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Partili Tamyüksel’den AKP’li Ellibeş’e Bahçeli hesabı

AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in 103 amiralin bildirisine tepki olarak yaptığı açıklamayla İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel dalga geçti.

AKP Kocaeli İl Başkanı
AKP Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş‘in 103 amiralin bildirisine tepki olarak yaptığı açıklamayla İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel dalga geçti. Tamyüksel şunları söyledi: “Yerel yayın yapan, internet gazetelerimizde.. Şaka Gibi bir ifade okuyorum.. Gerçekten merak ediyorum.. Acaba orada yazılı olan matematik hesabı kime ait? Gazetelerimizin editörlerimi hesaplamış? Yoksa habere konu olan Sayın İl Başkanı mı?

BAHÇELİ HESABI YAPTI

’15 Temmuz’a 103 gün kala, 103 emekli amiral miş’.. Darbe iması varmış.. Cidden oturup gün mü hesapladınız? Ve buradan algı operasyonu yapmaya mı çalışıyorsunuz? Ben size yardımcı olayım o halde.. 103 te ki 1 ile 3 ü toplarsanız 4 eder.. Çıkan 4 ile 15 Temmuz’un, 15’ini çarparsanız da 60 eder.. Bence bu sonuç ile 60 darbesi ima ediliyor.

SUBLİMİNAL MESAJ

Bakın daha büyük bir Subliminal mesaj var burada.. Bence bunu da değerlendirin, kaçırmayın!!! Allahım sen büyüksün.. Sanırım Bunların hepsi Ayvatoğlu etkisi.”