Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İYİ Parti’nin Kocaeli’de kaç üyesi var?

Bir süredir üye çalışmalarına ağırlık veren İYİ Parti’nin Kocaeli’de 20 bin üyeye ulaştığı öğrenildi. İl başkanı Şanbaz Yıldız, “Resmi kayıtlı 17 bin üyemiz var. Henüz sisteme giremediğimiz ancak üye formlarını dolduran üyelerimizle birlikte toplam üye sayımız 20 bin” dedi.

Bir süredir üye çalışmalarına

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız Kocaeli’de üye çalışmalarına aralıksız devam ettiğini açıkladı. Uğur Enç’e konuşan Şanbaz Yıldız 20 bin üye sayısına ulaştıklarını duyurdu. Meral Akşener’in İzmitli olmasının hem zorluklarını hem de kolaylıklarını yaşadığını ifade eden Yıldız, Akşener ile abla kardeş ilişkisi içinde olduklarını, çok uyumlu çalıştıklarını söyledi. Şanbaz Yıldız’ın konuyla ilgili iki soruya cevabı şöyle;

En son üye çalışmasında 14 bin üye yapmıştınız. Bu rakam arttı mı?

Şu anda 17 bin üyeyi geçtik. Üye yapılan ancak henüz sisteme girilmeyenlerle beraber şu anda Kocaeli’de 20 bin üyemiz var. Yılsonuna doğru 20 bin üyeyi de çok rahat geçeriz.

Herhalde Türkiye’de en hızlı üye yapan teşkilatlardan bir tanesi Kocaeli. Genel başkanın İzmitli olmasının bir etkisi var mı bunda?

Evet hızlı üye yapan teşkilatlardan bir tanesiyiz. Genel başkanın izmitli olmasının tabiki bir etkisi var ama genel başkan artık İzmitli değil, Türkiyeli. Bunu İzmit ile sınırlayamayız. Ama tabi ki genel başkanımızın ilk Kocaeli’den siyasete başlamasının kolay tarafı da var, zor tarafı da var. Zorluğu herkes genel başkanı tanıyor. Herkesin bir merhabası var. Böyle bir ilde il başkanlığı yapıp da dengede götürmek kolay bir şey değil. Ama şu var, Meral Akşener ile aramızda siyasetin ötesinde bir sevgi bağı, abla kardeş ilişkisi vardır. Hiçbir zaman bana ‘sen niye şöyle yaptın’ diye bir soru sormadı. Çünkü bize güveniyor, yapıya güveniyor. Yanlış yapmıyoruz. İl başkanlığı görevi neyse biz bunu yapıyoruz. Siyasetin gereği neyse onu yapıyoruz. Kimseye tolerans göstermeden işimizi yapıyoruz.