Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit Belediyesi’ni kazanamazlarsa Kemal Okur istifa edecek!

MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, 2024 seçimlerinde İzmit Belediyesini kazanamazlarsa istifa edeceğini söyledi

MHP İzmit İlçe Başkanı

MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, kendilerine “İzmit Belediyesini rüyanızda görürsünüz” diyen CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’a cevap verdi. Okur, 2024 yılında İzmit Belediyesini kanamazlarsa istifa edeceğini ifade etti. İşte o açıklama: “Sayın Çakar, Öncelikle şunu belirteyim ki Milliyetçi Ülkücü hareketin liderini eleştirecek, aklınca ayar verecek zekaya da mevkiye de sahip değilsin.  Herşeyden önce haddini bilmeni tavsiye ediyorum.

YALANA VE GÖZ BOYAMAYA DAYALI

Asıl rüyada olanlar sizlersiniz ve o kadar tatlı bir rüya ki haliyle uyanmak istemiyorsunuz lakin uyanacaksınız ve İzmit’imizi gerçek anlamda gülümsetecek, hakkıyla yönetecek olan kadrolara yani Cumhur İttifakına teslim edeceksiniz. Masum insanların ekmeğiyle oynayan,  yalana ve göz boyamaya dayalı bu hizmet anlayışınız son bulacaktır.

BELEDİYE BAŞKANINIZ GİBİ BEYHUDE UĞRAŞ

Sıcak koltuk sevdalıları, o koltuklardan ineriz korkusuyla ve yeni koltuk sevdasıyla terör örgütünün uzantılarıyla iş birliği yapanlardır. Terör örgütü ele başının heykelini dikeceğiz diyen bir teröriste oy uğruna özgürlük isteyenlerdir. Rusya-Ukrayna savaşına atıfta bulunup, halka ve çocuklara zararından bahsedip tribünlere oynuyorsun. Aynı yüzde doksanın üstünde kararlarına evet denildiği halde beni çalıştırmıyor yaygarası yapan belediye başkanınız gibi beyhude uğraşlardasın.

ULUSAL SİYASETTEN ÖRNEKLER

Geçen hafta sizin 30 kişiyle yaptığınız istişare toplantısını biz 1000 küsür kişiyle yaptık ve size şu soruları sorduk ama hala cevap alamadık. İşinize geldiğinde konuşmayı bırakın ve şu soruları cevaplayın: Genel Başkan yardımcınızın terörist Selahattin Demirtaşı ziyaret edip Dostumu ziyaret ettim demesine ne diyorsunuz? Grup Başkan vekilinizin okul öncesi kuran kursları Cumhuriyetin değerlerine aykırı kapatılmalı demesine ne yorum yapıyorsunuz?

İSTİFA EDECEK

Kendi partilerinden olmayan bir yardımcıyı atayarak sizin içinizden bu görevi hak edecek kimse yok mesajının verildiği bir teşkilat olarak eğer Belediye Başkanı ile aranızdaki küslüğü veya sorunları çözdüyseniz şu Fethiye Caddesini bir gezin de esnafın mağduriyetini dinleyin.

Ben 33 yaşında bir siyasetçi olarak diyorum ki  İzmit Belediyesi 2024’te Cumhur ittifakı’nın olacaktır. Aksi durumda hayatıma sadece partimin bir üyesi olarak devam edeceğim, sizden de aynı sözü bekliyorum. Bakalım kimin koltuğu sıcak HODRİMEYDAN.”