Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“İzmit hizmet beklerken başkan Çayırova’da”

MHP’li İzmit Belediye Meclis Üyesi İlker Kazan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e, İzmit hizmet bekliyor başkan Çayırova’da” dedi.

MHP'li İzmit Belediye Meclis

İzmit Belediye Meclis Üyesi İlker Kazan, İzmit’in Bayraktar, Durhasan, Hacıoğlu, Eseler köyleri hizmet beklerken İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in Çayırova’da olduğunu söyledi. Hürriyet, Çayırova’da eylem yapan işçileri ziyaret etmişti.  Kazan, “Başkan Çayırova’da ama Cumhur İttifakı MHP’li Meclis Üyesi İlker Kazan Durhasan’da, Bayraktar’da vatandaşlarımızın yanındayım” dedi.

Kazan, ziyaretleriyle ilgili şunları söyledi: “İzmit Belediyemizin Hacıoğlu, Eseler, Durhasan ve Bayraktar mahallelerindeki sera üreticilerinin  bölgemize yağan yoğun kar yağışından dolayı seraları hasar görmüştür. Öncelikle kendilerine geçmiş olsun diyoruz. Mahallelerde yapmış olduğumuz ziyaretlerde durumun ağırlığı ,hasarın büyüklüğü tarafımızca görülmüş ve notlar alınmıştır.

“BÜYÜKAKIN HEMEN YARDIM GÖNDERDİ”

Cumhur İttifakı’nın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın seralarını yeniden yapmak isteyen çiftçilerimize yüzde 50 hibeli destek vermekte. Sadece naylonunu değiştirmek isteyenlere ise naylonu hibe etmektedir. Vatandaşlarımız aynısını bizden beklemekte ve talep etmektedir. Cumhur İttifakı’nın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Büyükakın, hasarı öğrenir öğrenmez bölgeye gitmekte ve hibe destekleri ile yollarını yapmakta gerekli kepçe ve kamyonlarla yollarda düzeltmeleri yapmaktadır.

“HENÜZ ZİYARETTE BULUNMADI”

İzmit Belediyesi olarak da adı geçen mahallelerimizdeki sera üreticilerimizin yaralarını kapatmak adına henüz başkanımız ziyarette bile bulunmamıştır. Bayraktar Mahallesinde vatandaşlarımızdan aldığımız sitemlerde ‘Kolumu kessen CHP akar’ diyen vatandaşlarımız, ‘nasılsa bizde oylarını garanti görenler seçime 1 hafta kala gelenlerle bugün yanımızda olanları ayırt edeceğimizi herkesin bilmesi gerekir’ demişlerdi.

“BÜYÜKŞEHİR İÇİN İZMİT’İ SPONSOR YAPMIŞ”

Anlıyoruz ki Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet, İzmitlinin parasıyla 12 ilçede reklamlarını yapıp Büyükşehir adaylığı için İzmit Belediyesini de kendine sponsor yapmıştır. Harcanan paralarla yara alan çiftçilerimize yardımda bulunabilir. Kozluk Mahallesinde evi yanan, evladını yangında kaybeden Orhan Al kardeşimize yardımda bulunabilir veya işsiz kardeşimizi işe alınabilir. Fatma Başkan İzmit’in başkanı olduğunu unutarak daha 3 yıl olan seçime şimdiden hazırlık yapmak adına Çayırova’da gezmekte Başiskele’de, Gebze’de reklamlarını yapmaktadır. Ama İzmitliler bunları unutmayacaktır özellikle de Bayraktar Mahallesi.”

BİR HEYKELİ YAPAMADILAR

İlker Kazan, sözlerine şöyle devam etti: “İzmit Belediyesinde tüyü bitmemiş yetim hakkını harcamaya devam ediliyor. İzmit Sanat Sokağı’nda bulunan Atatürk heykelinin kendini bilmezler tarafından çalınmasından sonra 2 kez yenisini yaptırmış ve ikisinde de heykel Atatürk’e benzememiş. Sadece rengi ve alın çizgileri değiştirilerek yeniden yapılmış gibi ve sanki başarılmış gibi benzemeyen bir heykel yeniden konulmuştur. Ben inanıyorum ki 3.ncü ve 4.ncüyü de yapamayacaklar.  Yapılan masraflar tüyü bitmemiş yetim hakkına girmiyor mu? bunu da soruyorum. Yani bir heykeli yapıp önümüze koyamayanlar Fethiye Caddesini yapacaklar. İnşallah heykeldeki gibi, Ceditteki gibi başarısız olmazlar ya da seçimler başlayana kadar başlayabilirler.

BAŞKAN İZMİT’LİYİ CEZALANDIRIYOR.

İzmit Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğünde çalışanlar açığa alındı. Ceza kesildi müdürlük halen kapalı. Kapalı kaldığı her gün İzmit halkı ve dilsiz dostlarımız cezalandırılıyor. Kış şartlarının arttığı hem de bugünlerde. Halen kapalı ve ne zaman açılacağı belli bile değil. Fakat Hayvan ambulansı yollarda boş boş gezmektedir. Kapalı olan müdürlüğün aracı hem de İzmit sahipsiz değildir. Halkımızın tarafımıza vermiş olduğu denetim görevini en iyi şekilde yapmaya eksikleri halkımıza göstermeye devam edeceğiz.”

Izmit seralar ilker kazan Izmit bayraktar durhasan serta