Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’i kazanan CHP’nin hala 40 bin TL borcu var!

CHP İzmit İlçe Örgütünün merakla beklenen danışma kurulu toplantısı bu akşam Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneğinin Sosyal Tesislerinde gerçekleştiriliyor. Toplantıda konuşan ilçe başkanı Hakan Çakar partinin 40 bin TL borcu olduğunu söyledi.

CHP İzmit İlçe Örgütünün

CHP İzmit İlçe Örgütünün merakla beklenen danışma kurulu toplantısı bu akşam Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneğinin Sosyal Tesislerinde gerçekleştiriliyor. CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve ilçe yöneticilerinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa partililerin ilgisi de yoğun oldu.

GENİŞ KATILIM

Toplantıya CHP İl Başkanı Harun Yıldızlı, CHP Kocaeli Milletvekili ve PM üyesi Tahsin Tarhan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Derince İlçe Başkanı Birkan Koçak, Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Büyükşehir Belediye Grup Başkan Vekili Engin Taşdemir, eski il başkanı Cengiz Sarıbay, eski milletvekili Hikmet Erenkaya, eski ilçe başkanlarından Mehmet Ümit Küçükkaya, Cumhur Karakadılar, Fahri Örengül, Keramettin Gençtürk, il yöneticileri, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

PARTİNİN BORCU

Toplantıda ilk konuşan isim İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar oldu. Çakar, “Yaklaşık iki yıl oldu, ayrı kaldık. Biliyoruz ki pandemi sürecinde sizlerle buluşamadık. İnşallah bundan sonra bu süreci işleteceğiz. Üç ay sonra yeniden beraber olmak istiyoruz. Kongrede söz verdiğimiz gibi İzmit ilçe binamızın tadilatını gerçekleştirdik. Bu tadilat bizlere 90 bin liraya mal oldu. Bu tadilattan dolayı gururlu ve mutluyuz. Pandemi sürecinde mahalle temsilcilerimizle irtibata geçtik ve üyelerimizle buluştuk. Sorunları tespit edip çözebildiklerimizi çözdük, kalanlarla ilgili istişareler yaptık. Bu süreçte partimizin 30 bin liralık borcunu ödedik. 40 bin TL borcumuz kaldı. Bununla da gurur duyuyoruz.

ÖN SEÇİM İSTEDİ

Partimizin borçlarını ödemek için iyi niyetle çalışmaya devam edeceğiz. Seçim varmış gibi sahada olmaya devam edeceğiz.  Bizim bir de isteğimiz var. Biz İzmit’te ön seçim yapmak istiyoruz. Evet hatalarımız olmuştur, biz bunları düzeltmek için çalışacağız. Bu hataları bize söyleyeceksiniz, biz de düzeltmek için çalışacağız” açıklamasında bulundu.