Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’in muhalefeti kahvaltıda buluştu!

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde CHP’li İzmit Belediyesi karşısında muhalefet konumunda olan Ak Parti, MHP ve BBP ilçe başkanları kahvaltıda buluştu.

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde CHP’li

31 Mart 2019 seçimlerinde Ak Partili İzmit Belediyesi’ni CHP’li Fatma Kaplan Hürriyet kazandı. 3 yıldır İzmit’te muhalefet konumunda olan Cumhur İttifakı istediği varlığı gösteremedi. Fatma Kaplan Hürriyet’le ilgili yaptıkları hemen her hamle geri tepen, Hürriyet’in milletvekilliği döneminde edindiği siyasi tecrübe karşısında eleştirileri ve muhalefeti yetersiz kalan Cumhur İttifakı temsilcileri yıllardır beklenen muhalefeti sergileyemedi.

İZMİT’TE MUHALEFET ZAYIF

Fatma Kaplan Hürriyet seçildiğinden bu yana görevde olan Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney pasif bir başkanlık dönemi geçiriyor. MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur parti içerisinde ağırlığını hissettirse de İzmit Belediyesi’ne beklenen muhalefet sergileyemiyor. BBP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Aladağ, Cumhur İttifakı’nın küçük ortağı. İzmit’te Ak Parti ve MHP’den doğan büyük bir muhalefet boşluğu var. Ancak Aladağ parti terbiyesi gereği Ali Güney ve Kemal Okur’u geçecek siyaseti sergilemiyor.

KAHVALTIDA BULUŞTULAR

Muhalefetin oldukça zayıf olduğu İzmit ilçesinde dün önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Güney’in ev sahipliğinde Cumhur İttifakı temsilcileri kahvaltıda buluştu. Kahvaltı programına MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur ve BBP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Aladağ da katıldı. Toplantıda yerel seçimlere 2 yıldan az bir süre yapılacak çalışmalarla ilgili istişare yapıldı.