Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

“İzmitlinin parası başkanın siyasi reklamına harcanıyor”

MHP İzmit Belediye Meclis Üyesi İlker Kazan, İzmit Akpınar Mahallesi’ne giderek mahallenin eksiklerini yerinde inceledi.

MHP İzmit Belediye Meclis

MHP İzmit Belediye Meclis Üyesi İlker Kazan, geçirmiş olduğu ağır ameliyatın ardından çalışmalara hızlı bir şekilde başladı. Kazan, MHP İzmit ilçe yöneticilerinden Rahmi Yılmaz’la Akpınar Mahallesi’ne gitti. Kazan, muhtarlığa gittiğinde Muhtarın muhtarlık ofisinin boşaltılmaya başlandığını Görerek Muhtara taşınmasında yardımcı oldu.

İSTİNAD DUVARI VE KORKULUK

Muhtarlık için İzmit Belediyesinin halen yer göstermemesinin takipçisi olacağını söyleyen Kazan, mahallede istinat duvarını için muhtarın dilekçe verdiğini, köydeki köprünün üzerine köy halkının korkuluk istediğini ifade etti.

ALINAN ÇÖP KAMYONLARI ÇALIŞSA…

Kazan ayrıca köyden akan dereye dökülen moloz ve çöpleri yerinde inceledi. Kazan, “Belediyenin çöp kamyonlarının sadece Gebze bölgesindeki reklam panolarını mı süslüyor acaba? Yoksa hizmet mi ediyor? Reklamlarda aldık diye belirtilen kamyonlar çalışmıyor mu? Paramızı reklam panolarında reklam edenler İzmit’te çalıştırılsa da İzmit temizlense” dedi.

SİYASİ REKLAMINA HARCANIYOR

Kazan, “İzmit’e harcanması gereken paraların önümüzdeki dönemde muhtemel partisince ve ortaklarınca alenen söylenen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Hanım’ın masrafları hiç olmazsa partisince ve ortaklarınca karşılanmalı. Bu daha doğru olur. İzmitlinin parası başkanın siyasi reklamına hibe gidiyor. Harcanan bu paralarla köyün eksikleri yapılabilir” dedi.