Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te dev iftara katılan Gültekin Uysal destek istedi!

İzmit Belediyesi’nin halk iftarına Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da katıldı. İftar programında konuşan Uysal, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i örnek göstererek, “2019 seçimlerinde İzmit Belediyesi’nde gerçekleştirdiğimiz gibi tüm Türkiye’de bu değişime var mısınız” sorusunu yöneltti.

İzmit Belediyesi’nin halk iftarına
Nazim Ozgun Erbulan 1

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, binlerce vatandaş ile birlikte İzmit Belediyesi düzenlediği halk iftarına katıldı. Cumhuriyet Bulvarı ve ara sokaklara sofra kuran belediyenin iftar programına İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcıları Murat Aydoğdu, Barbaros Binicioğlu, Demokrat Parti GİK Üyeleri Serdar Eriş, Adem İpek, Demokrat Parti Kocaeli İl Başkanı Mustafa Nazlıgül, CHP İl SKM Başkanı Nazım Gençtürk ve il yöneticileri, İYİ Parti il ve ilçe yöneticileri, Demokrat Parti ilçe başkanları ve partililer katıldı.

ADAYLAR DA YER ALDI

Programa partilerin adayları da katıldı. CHP Kocaeli milletvekili adayları Muhip Kanko, Tülin Keçeci Güngör, Caner Arduç, Berna Çetin, Mehmet Ümit Küçükkaya, İYİ Parti Kocaeli milletvekili adayı Pelin Coştur Filiz programda yer aldı. Açılış konuşmasını yapan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “14 Mayıs’tan sonra cumhurbaşkanı yardımcısı olacak Gültekin Uysal bey hoş geldiniz. Ramazan ayı yan yana aynı sofrada lokmalarımızı paylaşma, aynı sofrada birlikte dua etme, küslüklerin sona erdiği çok müstesna bir ay. Her sene olduğu gibi kentin dört bir tarafında soframızı paylaşmaya gayret ediyoruz” dedi.

“ONLARIN YÜREKLERİNİ, AKILLARINI SARSSIN”

Hürriyet’in ardından konuşan Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal şu ifadeleri kullandı; “Bir rahmet ayının sonuna doğru yaklaşıyoruz. Bu güzel şehrimizde bugün rahmetlerin gölgesinde bir araya geldik. Bir elimiz toprakta bir elimiz Allah’a uzanmış bereketi arıyoruz. Karmaşık duygular içerisindeyiz. Deprem felaketi maalesef canlarımızı yaktı. Beraberinde bir rahmet ayı içerisindeyiz. Başta görevlerini yapmadıkları için bir depremin felakete dönmesi sonrası en küçük utanç duymayan yöneticilerden başlayarak onların yüreklerini, akıllarını sarssın. Bu ettiğimiz dualar buna vesile olsun.

“FATMA BAŞKANIMIN İRADESİYLE BULUŞTU”

Biz istiyoruz ki doğduğu topraklarda evlatlarımız geleceğini gönül rahatlığıyla arayabilirsin. Biz istiyoruz ki analarımız evlatlarının mezar taşlarına değil onların canına sarılabilsin istiyoruz. Bu ülkenin namuslu ellerde buluşamama problemi vardır. İzmit’imiz bir namuslu elle buluştu. Fatma Başkanımın iradesiyle buluştu. İşte İzmit hizmetleri görüyor. Muhalefetteyken eli kolu bağlanan belediye başkanlarımızın millete uzanan elleri daha da uzayacaktır.

“ONLARIN TEK DERDİ VAR”

Önümüzde bir tarihi kavşak var. Bu tarihi kavşakta dünümüzü, bugünümüzü, yarınımızı ortak bir paydada değerlendirme mecburiyetimiz var. Bugün iktidarda yetki, güç vermiş, zaman vermiş daha ne versin? Allah kime nasip etmiş bu kadar zamanı. Bunca zaman bu yetkiyi kötüye kullandılar. Söyleyecek sözü bitenler gidecek, söyleyecek sözü olanlar Allah’ın izniyle gelecektir. Onların tek bir derdi var. Bir kişinin ve ailesinin iktidarını sürdürmek. Bizim derdimiz 85 milyonun derdiyle birlikte. Bu aziz vatan toprağına, şühedanın, şehitlerin kanlarını, canlarını vatan toprağına katarak bize emanet ettiği vatan toprağında herkes huzur içerisinde yaşayabilsin. Etki sahamızda bulunan tüm coğrafyalarımızda huzur için, adalet için kuvvetli Türkiye Cumhuriyeti’ne ihtiyaç var.

“KOCAELİ’YE YAYACAĞIZ”

Az kaldı. Milletimizin kantarı elinde. Herkesi tartacak, kararını milletimiz verecek. 14 Mayıs’ta milletin iradesini kapalı kapılar altında başka yerlere civatalayanlara kendi şahsi menfaatlerini düşünenlere dur diyeceğiz. Millete gidiyoruz diyerek çıktığımız bu yolda gücü de kuvveti de sizlerde aradık, aramaya da devam edeceğiz. Ortak adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Millet İttifakı’nın tüm paydaşlarıyla beraber bu aziz milletimizin isteklerine ulaşabilmesi için sizlerin desteğini ve duasını talep ediyoruz. 2019 seçimlerinde İzmit Belediyesi’nde gerçekleştirdiğimiz gibi tüm Türkiye’de bu değişime var mısınız? Büyük millet meclisi kaybetmiş ama milletimiz kazanmış. İzmitimiz kazanmış. Sadece İzmit değil tüm Kocaeli’ye yayacağımız hizmetlerle taçlandıracağımıza inanıyorum.”