Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’te Muharrem Tutuş heyecanı

Ak Parti İzmit Belediye Başkanı Adayı Muharrem Tutuş, Kocaeli Kongre Merkezinde seçim vaatlerini anlatıyor. 1.300 kişilik salon tamamen doldu, partililer Tutuş’a sloganlarla destek verdi. Toplantı başladı. Büyük bir coşku ile karşılanan Tutuş, sahnede projelerini açıklıyor!

Ak Parti İzmit

ugurAk Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem tutuş 31 Mart 2024 yerel seçimleri için hazırladığı seçim beyannamesinin sunumunu bugün Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdi. 1.300 kişilik salon tamamen dolarken vatandaşların bir bölümü de programı fuayede kurulan dev ekrandan takip etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ak Parti Kocaeli milletvekilleri, Cumhur İttifakı temsilcileri ve parti üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen program Muharrem Tutuş’un seçim şarkısının da yer aldığı tanıtım videosu ile başladı.

‘ADETA UNVANI OLMAYAN BİR BAŞKAN GİBİ…’

Kısa video sunumunun ardından sahneye çıkan Muharrem Tutuş şöyle konuştu: “Geçtiğimiz 5 yıldır ben partimizin grup başkanvekili olarak adeta unvanı olmayan bir belediye başkanı gibi, büyükşehir belediyemizle birlikte bütün eksiklerin peşinde koştum. 31 Mart’tan sonra rica makamında değil, Allah nasip ederse icra makamında olarak meclisimizle ve ekibimizle beraber yönetici vasfıyla inşallah İzmit’imize hizmet edeceğiz. Hazırız, kararlıyız, geliyoruz inşallah.

AKÇARAY’IN KAPASİTESİ ARTIRILACAK

Körfez’den Cengiz Topel’e kadar uzanacak bir metro hattımız var. Bu projemiz bakanlığımız ve büyükşehir belediyemizle birlikte İzmit’teki duraklarında durarak devam edecek. Biz tramvay demiştik. Bunu dediğimizde bu kentte neler dendiğini çok iyi biliyoruz. Bugün tramvayın bu kente ne kadar ihtiyaç olduğundan ziyade kapasite artırımını konuştuğumuz günlere geldik. Akçaray’ın kapasitesi artırılacak. Bunlar büyükşehirin yapacağı projeler. Bunları hızlıca geçip kendi yapacağımız işlere biraz daha fazla vakit ayıracağım.

‘TRAFİK YÜKÜ AZALTILACAK’

Yine tramvayla devam edeyim. Tramvay kentimizde inanılmaz bir toplu taşıma konforu haline geldi. Önümüzdeki süreçte 3.8 kilometrelik Alikahya-Stadyum hattı inşa edilmiş olacak. 70 bin kişilik günlük kapasite 100 bine yükselecek. Sepetçi ve Sekbanlı bölgesinde yeni ulaşım aksı hazırlayacağız. O bölgedeki köylerimizde TOKİ 3. Etaplı bir inşaat yapıyor. Bu trafik yükünü inşallah Bekirpaşa’ya hiç inmeden direkt üniversite yoluna alarak götüreceğiz. İzmit merkezimizde trafik yükünü de azaltmış olacak. Başkanımızın sunumunda da vardı İzmit D-100 Karayolu’nda eski Gölcük yolu bağlantısında yeni bir köprü inşa edeceğiz ve kavşak düzenlemesi yapacağız.”

DSCF6092DSCF6083

DSCF6058

DSCF6075