Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İzmit’ten Büyükşehir’e: “Nifak sokulmasına müsaade etmeyeceğiz”

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, “İzmit ailesine sinsi planlarla nifak tohumu ekilmesine müsaade etmeyeceğiz” dedi.

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı

İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, yazılı bir basın açıklaması yaparak şunları söyledi: “Bu hafta kentimizi etkisi altına alan kar yağışı boyunca İzmit Belediyesi olarak çeşitli icracı müdürlüklerimizin bir araya gelerek oluşturduğu Karla Mücadele Ekiplerimizle, 102 mahallemizde gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Son yıllarda yağmadığı kadar yağan bir kar yağışına karşı; İzmitliler karın cefasını çekmesin, sefasını sürsün diyerek ve insanüstü bir çabayla çalışan tüm ekip arkadaşlarımız ellerinden gelenin fazlasını da yapmışlardır.

SİNSİ ÜST AKILLAR

Verilen bu kadar emek ve gösterilen onca çabaya rağmen, akıtılan alın terini görmezden gelen, bazı sinsi üst akıllar tarafından yanlış yönlendirilen basın mecralarını da üzülerek takip ediyoruz. Sorumluluk alanlarımızda olmamasına rağmen, her yere kıt kaynaklarla yetişmeye çalışırken; Büyükşehir’e ait kar küreme araçları yol kenarlarında boş boş beklerken, yine Büyükşehir’e ait olan ölüm yokuşunda yaşanan buzlanma sonucu kaza yapanların yardımına koşarken, kendi sorumluluk alanlarında kalan hizmet araçlarını biz kurtarırken gördüğümüz bu haberler ancak sinsi bir oyunun parçası gibi durmaktadır. Bu sinsi oyunun amacı ise İzmit Belediyesini yıpratmak ve insanları İzmit Belediyesi ve başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e karşı kışkırtmaktır.

İZMİT BELEDİYESİNE ÇAMUR

Daha önce sorumluluk alanları konusunda sırf vatandaşımızın sıkıntı çekmemesi için, İzmit Belediyesi olarak her kar yağışında yaşadığımızı sineye çekmeyeceğiz. Bundan böyle yolda otobüs kaldıysa suç Büyükşehir Belediyesinindir ve İzmit Belediyesi karda otobüsleri yolda bıraktı diyorlarsa, yalan söylüyorsunuz diyeceğiz.  Büyükşehir sorumluluk alanı yolları açması gerekenin kendileri olmasına rağmen İzmit Belediyesine ‘çamur atılmasına’ izin vermeyeceğiz.

MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

Eksi üç derecede kara kürekle tuz atan belediye işçisinden, gecenin üçünde kar küreme araçlarında İzmit’i tavaf eden Belediye Başkanı’na, bizi arayarak yardım isteyen vatandaşlarımıza kadar İzmit olarak biz büyük bir aileyiz.  Ve bu aile arasına sinsi planlarla nifak sokulmasına asla müsaade etmeyeceğiz.  Saygılarımızla.”