Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaan Dilmen’den hem İYİ Partililere hem de CHP’lilere uyarı: Yarın yine yüz yüze bakacağız

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanvekili Kaan Dilmen, 6’lı masa hakkında yapılan açıklamalarla ilgili hem CHP’lileri hem de İYİ Partilileri uyardı. Dilmen, “Herkes kendi fikri doğrultusunda genel başkanına destek olabilir. Ama kırmadan dökmeden. Yarın yine yüz yüze bakacağız” dedi.

İYİ Parti Kocaeli İl
Nazim Ozgun Erbulan 1

Millet İttifakı liderleri dün ortak Cumhurbaşkanı adayı gündemiyle Saadet Partisi Genel Merkezi’nde toplandı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde bir araya gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in buluşması yaklaşık 5,5 saat sürdü. Toplantıda Kılıçaroğlu isminde uzlaşılırken Akşener ise kararını partisinin kurmayları ile konuşmak istediğini söylediği iddia edildi.

“İKİ LİDERE GÜVENİN”

CHP ve İYİ Parti arasında yaşanan bu gerilim Kocaeli siyasetini de etkiledi. CHP’liler Kılıçdaroğlu’na İYİ Partililer ise Akşener’e destek açıklaması yaptı. İYİ Parti Kocaeli İl Başkanvekili Kaan Dilmen sosyal medya hesabından iki partinin yöneticilerini de uyardı. Dilmen, “Aday henüz açıklanmadı, ihtimaller üzerinde çalışılıyor. Herkes kendi fikri doğrultusunda genel başkanına destek olabilir. Ama kırmadan dökmeden. Yarın yine yüz yüze bakacağız. Süreci buraya kadar büyük özveriyle taşıyan iki lidere güvenin” ifadelerini kullandı.