Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaçak fabrika haberleri Türkkan’ı çok kızdırdı!

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, yağ açıklamasının ardından kendisine yüklenen AKP’lilere ve gazetelere cevap verdi.

İYİ Parti Grup Başkanvekili

Türkiye’nin Milli uzay Programı’na ilişkin, “Ayçiçeği yağı yok ama aya gidiyoruz” paylaşımını yapan İYİ Parti TBMM Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan, AKP’ye yakın gazeteler tarafından gündem oldu. Yağ fabrikası olan Türkkan’a bu fabrika üzerinden yüklenildi. “Kaç yağ fabrikası” ifadeleri Türkkan’ı çok sinirlendirdi. Türkkan’a ait yağ fabrikasında geçtiğimiz yıl yapılan incelemelerde ise orman arazisine yapı kurulduğunun tespit edilmişti.

TWİTTER’DAN CEVAP VERDİ!

Türkkan, atılan manşetlerle ilgili “Milleti soyarak finanse ettiğiniz gazetelerden attığınız manşetler bu ülkeyi açlıktan kurtarmaz” ifadesini kullandı. Türkkan diğer bir tweette ise, “Bu vizyonla, bu kafayla aç kalacağız, aç. Sadece ayçiçek yağı değil, yediğimiz ne varsa her şeyi ithal ediyoruz. Bırakın millet ile dalga geçmeyi. Yok aya gidecekmiş, yok astronot olacakmış. Bırakın ayı marsı, yağdan haber verin, buğdaydan haber verin, mısırdan haber verin” ifadelerini kullandı.

lutfu turkkan yag