Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kamil Şirin’i ikna mı ettiler?

İzmit’te aday çıkaracak olan İYİ Parti, sevilen avukat Kamil Şirin’e teklif götürmüştü. Kamil Şirin’in ilk başta kabul ettiği adaylığa CHP kanadından gelen baskılar sonrasında sıcak bakmadığı öğrenildi. Şirin henüz net kararını vermedi ancak İYİ Partililer Şirin’in aday olmama ihtimaline karşı yeni isim arayışında.

İzmit’te aday çıkaracak olan

İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Ayşegül Babacan geçtiğimiz hafta İzmit Belediye Başkan Adayı olarak Kocaeli Barosu’nun sevilen isimlerinden Kamil Şirin’i göstereceklerini duyurmuştu. Genel seçimde İzmit’te 36 bin oy alan İYİ Parti’nin İzmit’teki amacı bu oyun erimesini olabildiğince engellemek. Kamil Şirin ismiyle birlikte İYİ Parti teşkilatlarında heyecan, CHP’de ise büyük bir telaş hakim oldu. İYİ Parti’nin sadece 10 bin oyunu koruyacak bir adayı çıkarması dahi CHP’nin İzmit’te seçim kazanmaktan bir hayli uzaklaşmasına sebep olacak. Bu sebeple CHP’liler harekete geçti ve Kamil Şirin’le irtibata geçti.

GENEL BAŞKAN TEBLİĞ EDECEK

Kamil Şirin’in ilk başta kabul ettiği adaylığa CHP kanadından gelen baskılar sonrasında sıcak bakmadığı öğrenildi. Şirin henüz net kararını vermedi ancak İYİ Partililer Şirin’in aday olmama ihtimaline karşı yeni isim arayışında. İYİ Parti kulislerinden edinilen bilgiye göre Kamil Şirin’e adaylığı genel başkan Meral Akşener tarafından tebliğ edilecek. Bu tebliğ sonrasında Kamil Şirin ya İzmit Belediyesi’ne aday olacak ya da İYİ Parti’de siyaset yapmayı bırakacak.