Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıra ‘da ülkücüler salonlara sığmadı

Milliyetçi Hareket Partisi Kandıra’da geniş katılımlı bir konser organize etti. Kandıra’da binlerce ülkücünün bir araya geldiği Direniş’in Işıltısı konserine katılım yoğundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Kandıra'da

Milliyetçi Hareket Partisi Kandıra’da geniş katılımlı bir konser organize etti. Kandıra’da binlerce ülkücünün bir araya geldiği Direniş’in Işıltısı konserine MHP Kocaeli İl Başkanı Av.Yunus Emre Kurt, Milletvekili Saffet Sancaklı, Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdulkadir Özdemir başta olmak üzere çok sayıda protokol katıldı. Ülkücülerin yoğun ilgi gösterdiği konserde Atilla Yılmaz şarkılarıyla coşturdu. Program ile ilgili konuşan MHP İl Başkanı Kurt; “Uzun yıllar sonra Kandıra’da böyle bir organizasyonda ülküdaşlarımla bir araya geldiğim için çok mutluyum. Bugün gördük ki Ülkücüler biz buradayız, biz de varız diyor. Salonlara sığmayan kalabalık için herkese teşekkür ediyorum. Kandıra’da MHP’nin tarihi oyunu hep birlikte İnşallah göreceğiz. Ülkü Ocaklarımız ile gurur duyuyorum. Çok başarılı işler yapıyorlar. Tüm Türk gençliğini ocaklarımıza davet ediyoruz” dedi.

YUNUS EMRE KURT GÖREVE GELDİKTEN SONRA…

Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ise “İl başkanımız Yunus Emre Kurt göreve geldikten sonra inanılmaz bir hareketlenme, büyük bir teveccüh var. Bu programlar gösteriyor ki teşkilatımız güzel işler yapıyor. Gençlik bizler için çok önemlidir. Abdulkadir Başkanımız da gençlik adına başarılı çalışmalara imza atıyor. Tüm ülkücüler birlik içinde çalışacağız. MHP’nin bana göre ilimizdeki en başarılı dönemini görüyoruz. sonuçlarını da alacağız. Katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.. Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdulkadir Özdemir de kısa bir konuşma yaptı. Konser herkesin coşku ile eşlik ettiği şarkılarla sonlandı.