Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kandıralı muhtarlardan Ellibeş’e tam destek

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, Kandıra’da 70 muhtarla bir araya geldi. Ellibeş, “14 Mayıs’ta ülkemizin kazanımlarına birlikte sahip çıkacağız” dedi

AK Parti Kocaeli Milletvekili

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş, Kandıra’da 70’e yakın muhtarla bir araya geldi. Buluşmaya ayrıca Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Milletvekili Adayı İbrahim Efe, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, ilçe yöneticileri ve vatandaşlar da katıldı. Buluşmada ilk olarak söz alan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, “Coşku dorukta. Türkiye yüzyılı başlıyor” dedi.

DOĞRU ZAMAN-DOĞRU ADAM

AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Efe de yaptığı konuşmada 14 Mayıs’taki seçimlerin önemine değinerek, “Güçlü ve büyük Türkiye’mizi daha aydınlık yarınlara birlik ve beraberlik içinde taşıyacağız, Türkiye yüzyılını, ‘Doğru zaman doğru adam’la birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜLER

AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Mehmet Ellibeş ise gördüğü ilgi ve sevgiden dolayı teşekkür ederek, “Her ziyaretimde sıcaklığından, samimiyetinden ayrı keyif aldığım güzel Kandıra’mızda teşkilatımızla ve muhtarlarımızla bir arada olmak bizleri mutlu etti. Bu birlik ve beraberliğimiz daim olsun” dedi.

DAHA GÜÇLÜ ADIMLAR ATACAĞIZ

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, bizim davamız birlik, beraberlik, kardeşlik davasıdır” diyen Ellibeş, “Ülkemizin yükselişinin, milletimizin zenginliğinin önünde duracak hiçbir güç yoktur. İnşallah 14 Mayıs’tan sonra çok daha güçlü, çok daha kararlı bir şekilde yatırım hamlelerimizi devam ettireceğiz.” İfadelerini kullandı.