Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karahasan’dan esnaf yardımı tepkisi!

CHP Derince İlçe Başkan Yardımcısı Berkay Kutay Karahasan yaptığı açıklamada, AKP Derince İlçe Başkanına cevap verdi.

CHP Derince İlçe Başkan

CHP Derince İlçe Başkan Yardımcısı Berkay Kutay Karahasan yaptığı açıklamada, AKP Derince İlçe Başkanına cevap vererek şu ifadeleri kullandı: “Halkın cebine göz diken iktidar ve savunucuları, halkın vergilerini hiç etmekte, halktan istenen İban’larla cebimizdeki son kuruşa bile göz dikmektedir. Buna oohh çeken zihniyet şirin görünmeye devam ederken, esnafı ve köylüyü göz ardı etmektedir. Halkın Savunucusu Cumhuriyet Halk Partisi, yapılan yanlışların hesabını sormakla yükümlüdür. Dünya’nın her yerinde iktidar eleştirisi vardır, olmak zorundadır. Muhalefetin ana sorumluluğu da budur.

İKTİDAR SORUMLULUKLARININ FARKINDA MI DEĞİL?

18 yıldır tek adam zihniyetine bağımlı olan yandaş ise provokasyonlarla algı değiştirmeye devam etmektedir. Yapılan hastaneler, yollar ve köprülerle övünmek nasıl bir komedidir? İktidar sorumluluklarını unutup, yaptığı yatırımları halka lütuf olarak mı görmektedir? Yoksa iktidar sorumluluklarının farkında mı değildir?

NE KADARI ESNAFA DAĞITILDI?

Padişahlığı arzuladığınız şu dönemlerde esnafa dağıttığınız sadakayla mı esnafın yanındasınız? Ülkelerin İMF borçlarını silmek için attığınız adımlar ne kadar Milli ve yerlidir. Olması gereken desteklerin ne kadarı kendi esnafımıza dağıtıldı. Esnaf aç, esnaf kepenk kapattı. Covid-19 döneminde esnafa ne kadar sahip çıktığınızı tüm Türkiye ve Derince halkları görmektedir.

VAH Kİ NE VAH!

Meydanlarda, ana akım medyalarında atıp tutan, bağıranlar, Putin’in ve kurmaylarının önünde elleri bağlı emir bekleyerek mi kürsel güç oldular. Ürettiği maskeyi önce halkına dağıtmak zorunda olan devlet, önceliği dünya ülkelerine tanımakla mı küresel güç oluyor? Halkına test yapamayan,  bir maskeyi dağıtamayan, aşıyı günlerce sınırda bekleten, işçisine esnafına bakamayan Türkiye mi küresel güç oluyor?’ Küresel güç tanımlarımız farklı Önce halkı için var olan, dış buyruklara göz yummayan Türkiye’dir, küresel güç. Krizlerle, hastalıklarla boğuşan Türkiye halkından -her yolu mübah görerek – topladığınız vergileri yok eden, Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerin Halk için toplanan bağışlarına bile el koyan,  halkın cebindekine göz dikerek ayakta kalma hesabı yapan iktidara, Vaahh ki ne vaah.”