Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım danışmada kimseyi alkışlamadı

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti Karamürsel İlçe Danışma toplantısında kürsüde konuşma yapan yöneticileri alkışlamaması soru işaretlerine neden oldu.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail

Özgun imzaKaramürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın evi kendisi yokken 3 Eylül Cuma akşamı eşinin evde olduğu sırada İ.T. tarafından basılmış, olayda eşi büyük korku yaşamıştı. İsmail Yıldırım, olay sonrası TV 262’de yaptığı açıklamada AK Parti’nin kendisini yalnız bıraktığını, ilçe belediye başkanlarının, il başkanının, büyükşehir belediye başkanının kendisini arayıp geçmiş olsun bile demediğini belirterek tepki göstermişti. Yıldırım’ın açıklamaları sonrası şahıs gözaltına alınırken, işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği mahkemece ev hapsi ile cezalandırılmıştı.

UZAKTAN SELAMLAŞTILAR

Yaşanan olayda Yıldırım’a destek ziyaretleri gerçekleştirilirken AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete’ye tepkili olduğu konuşuluyordu. Bugün yapılan AK Parti Karamürsel İlçe Danışma toplantısında Mete ile Yıldırım yan yana gelmezken uzaktan selamlaşmaları tepkinin devam ettiği yorumlarına neden oldu.

GENİŞ KATILIM

AK Parti Karamürsel İlçe Danışma toplantısı bugün Karamürsel Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve yönetimi, AK Parti MKYK Üyesi Serpil Yılmaz, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Davut Coşkun Şiviloğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Yaşar Çakmak, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete ve yönetimi, AK Parti önceki dönem il başkanları Şemsettin Ceyhan ve Mahmut Civelek ile partililer katıldı.

AYRI GELDİLER, EL SIKIŞMADILAR

Program öncesinde Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ile AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete ile AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ile ayrı sokaklardan geldi. Katılımcılar ortada buluşurken herkes tokalaşırken Mete ile Yıldırım ise sadece kafa selamı verdi. Salona ayrı ayrı giren ve birbirinden uzak oturan Yıldırım ile Mete’nin bu durumu “Yıldırım, Mete’ye tepkisini sürdürüyor” yorumlarına neden oldu.

HİÇ KİMSEYİ ALKIŞLAMADI

Yıldırım, danışma toplantısında yaptığı konuşmada çok sert eleştirilerde bulundu. Yıldırım’ın konuşmasının ardından kürsüye sırayla Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş çıktı. Büyükakın, yapılan eleştirilerle ilgili olarak, “Allah rızası için nefis yapmak yok. 2023’e kadar bütün küçük hesaplar kenarda kalacak. O zamana kadar herkes ağzını kapatacak, susacak. Tek bir hedefe bakacak 2023 seçimlerini kazanmak” dedi. Danışma toplantısı sürecinde Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın, kürsüde konuşma yapan isimleri ne çıkarken ne de inerken alkışlamaması soru işaretlerine neden oldu.

İŞTE YILDIRIM’IN KONUŞMASININ SATIR BAŞLARI

– Belediye başkanı olarak, meclis üyesi olarak, ilçe başkanı olarak nerede hata yapıyorum diye bir atım geriye atıp bakması lazım. Şahıslar üzerinden yaptığımız siyasette duvara çarparız.

– Adamcılığın geçmişte kimseye faydası olmadığı gibi bundan sonra da kimseye faydası olmaz.

– Şunu da artık ısrarla söylüyorum. Karamürsel siyasetinde bir şey söylenecekse onu da benim söylemeye hakkım olsun. Karamürsel siyasetinde bir tehlike seziyor ve size dillendiriyorsam bunun bir geçerliliği vardır.

– Birilerine sağdan soldan laf çaktırarak, kendi arkadaşlarımızla alakalı konuşarak bu partide bir yere gelinmez. Karamürsel’de siyaset de yapılmaz.

– Benim yanlışımı görüp uyarmıyorsanız siz kabahatlisiniz. Ben de insanım ama bunu arkadan, sağdan-soldan konuşmanın da anlamı yok.

-Benim olmadığım ortamlarda benim hatalarımın konuşulması ne bana ne de partiye katkı sağlıyor. Ben herkesin yüzüne her şeyi söyleyebilen insanım. Bana karşı da herkesin doğru ve dürüst olmasını rica ediyorum.