Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karayalçın’dan CHP Kocaeli’ye ziyaret

Bir dizi program kapsamında ilimize gelen eski Dışişleri Bakanı ve SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, CHP Kocaeli İl Örgütü’nü ziyaret etti.

Bir dizi program kapsamında

Eski Dışişleri Bakanı ve SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü’nü ziyaret etti. CHP Kocaeli İl Sekreteri Metin Düzgün ve il yönetimi ile bir araya gelen Karayalçın’ın ziyaretinde geçmiş dönem il başkanlarından Keramettin Gençtürk de yer aldı. CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı’nın bir yakının cenazesi sebebi ile ziyarete katılamadığını ifade ederek selamlarını ileten CHP Kocaeli İl Sekreteri Metin Düzgün, eski genel başkanın ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.

ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREV VE SORUMLULUKLARIN FARKINDAYIZ

Karayalçın’ın açıklamalarını dikkatle takip ettiklerini belirten Düzgün, “Seçim sonrası oluşan kırgınlıkları hep birlikte onarmaya çalışıyoruz. Bu noktada sizlerin örgütümüze yapmış olduğu bu ziyaret çok kıymetli. Tüm örgütümüz ve yönetici arkadaşlarım adına size bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı. Kongre süreci ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Karayalçın ise, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak hepimiz üzerimize düşen görevlerin farkındayız ve bunun için çalışmaya devam etmeliyiz. Çalışmalarınızı ben de takip ediyorum. 81 ilde kongre takvimi işliyor. Bu süreçte de tüm yol arkadaşlarımıza başarılar diliyor, örgütümüz için en güzel sonuçları doğurmasını temenni ediyorum.”