Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe’de eksikleri tek tek saydı

İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, Kartepe halkının belediyeden her defasında farklı bahaneler üretmesini değil, hizmet beklediğini söyledi.

İYİ Parti Kartepe İlçe

İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, Kartepe‘deki parkların temizlenmediğini, telefon ve internetin hizmetlerinin Kartepe’nin çoğu noktasından yetersiz olduğunu, elektriklerin sık sık kesildiğini, yolların bakımsız olduğunu belirterek vatandaşın ilgili kurumlardan hizmet beklediklerini ifade etti.

“BİRLİKTE ONARDIK”

Tamyüksel açıklamalarına şöyle devam etti: “Biz İYİ Parti Kartepe Teşkilatı olarak Kartepe’mizin sorunlarının çözümlenmesi, her alanda kalkınması, güvenli, huzurlu ve yaşanabilir bir ilçe olması konusunda her zaman üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmenin çabası içinde olduk. Hatta geçtiğimiz hafta sonu maalesef Belediyemizin uzun zamandır el atmadığı bir spor tesisini, mahallelilerle birlikte onardık.

KARTEPE’DE MAHALLELERİN EKİSKLERİNİ SAYDI

Lakin vatandaşın umut edip oy verdiği belediye yönetimi ise vatandaşın sorunlarını bir kenara bırakmış, başka işler ile hemhal olmakta. Ertuğrulgazi Mahallesi’ndeki vatandaş her gün büyüyen mahallesindeki yetersiz çöp konteynırından, diğer mahalledeki vatandaş zamanında toplanmayan ve yıkanmadığı için hijyen sorunu yaratan çöp konteynırlarından dertli iken, Arslanbeyli 5 senedir hizmet alamamaktan dolayı artık ne yapacağını bilemez iken. Maşukiyeli henüz mahallesine giriş kavşağına kavuşamamış, İstasyon Mahallesi’ndeki esnafın trafik ve otopark sorunu her geçen gün büyüyor.

Dumlupınar’da aylardır yapılan kaldırım çalışmasının tozu toprağı temizlenmiyor iken; Belediyemiz, partilisinin tarlasına yol açıyor, meclis üyesinin restoranına yol götürüyor, yandaşın arsasının imarının peşine koşuyor. Aleyhinde yazan basını susturmak için operasyon çekip, yandaş basının gazetelerini onlarca adet alıp bedava dağıtıyorsa. Kimse vatandaşın karşısına geçip; bir önce ki dönemden dolayı kalan borçlardan, mali yapıdan şikayet etmesin. Bu bir bayrak yarışıdır. Herkes olduğu yere bilerek, isteyerek aday olarak geldi.

İKİNCİ SENE DOLUYOR

Yaklaşık 4 ay sonra 2. seneniz doluyor, seçim öncesi verilen vaatlerin takipçisiyiz. Geçen sene pandemiden dolayı değerlendirme yapmadık lakin bu sene her bir vaadi yerinde inceleyerek vatandaşımızla paylaşacağız. Seçim öncesi söz verip, seçim sonrası unutma devri bitti. Unutulmasın ki; Belediyeler halkın ve ilçenin sorunlarının ele alındığı, istişare edildiği, karara bağlandığı kurumlardır. Hukuk, kanun ve tüzüklere göre çalışan bu güzide kurumların, şahısların istek ve arzularına, siyasi hesaplara veya kişisel husumetlere göre işletilmesi kabul edilemez, kabul etmeyeceğiz” dedi.