Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe’de İYİ’ler sürekli sahada!

Kartepe’de yapılacak ilk mahalli idareler seçiminde belediyeyi kazanmayı hedefleyen İYİ Parti Kartepe İlçe Teşkilatı tüm birimleriyle sahada çalışmaya devam ediyor.

Kartepe'de yapılacak ilk mahalli

Kartepe’de yapılacak ilk mahalli idareler seçiminde belediyeyi kazanmayı hedefleyen İYİ Parti Kartepe İlçe Teşkilatı tüm birimleriyle sahada çalışmaya devam ediyor. Ana kademesi ile kadın politikaları birimi ile gençlik kollarıyla her gün başka bir mahallede etkinlik yapan İYİ Parti Kartepe İlçe Teşkilatı; üye kayıt çalışmalarına da hız verdi. Her birime üye hedefleri koyan ilçe başkanı Haluk Tamyüksel’in talimatı ile üye çalışması için sahaya ilk inen kadın politikalarından sorumlu ilçe başkan yardımcısı Özlem Yücel ve ekibi oldu.

İYİ PARTİ BAYRAĞINI BELEDİYEYE ASANA KADAR…

Parti önüne kurdukları stantta üye çalışması yapan İYİ Partili kadınlar, vatandaştan gördükleri ilgi ve teveccühten dolayı gayet memnun olduklarını belirtti. Özlem Yücel çalışmalarla ilgili şöyle konuştu: “Bizler ilçe başkanımızla birlikte pandemi dönemi de dahil olmak üzere hiç durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Siyasetin düğümünü çözecek olan kadın teşkilatlarıdır. Biz genel başkanı da kadın olan bir partide siyaset yapan bireyler olarak mutlak bir motivasyonla yolumuza devam ediyoruz. Kartepemiz ve ülkemizin daha yaşanabilir bir hale gelmesi adına, İYİ Parti bayrağını Kartepe Belediyesi’ne asana kadar her gün daha büyük bir heyecanla çalışmaya devam edeceğiz.”

ÜYE OLMAYA DAVET ETTİ

Üye çalışması yapan partili kadınlara destek olmak maksadı ile kurulan standı ziyaret eden ilçe başkanı Haluk Tamyüksel de “Hiçbir bahanenin arkasına saklanmadan, sırf her şey daha İYİ olsun diye dur durak bilmeden çalışan kadınlarımıza ve gençlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Hakları ödenmez. İYİ Parti kadroları tamamen organik, yerli ve millidir. Tüm vatandaşlarımızı bir ve beraber olmaya, İYİ Parti’ye üye olmaya davet ediyorum” ifadeleriyle çalışma yapan partililerine destek oldu.