Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe’de zamlar bir dahaki seçime mi kaldı?

İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’a “Zamlar bir dahaki seçime mi kaldı?” sorusunu yöneltti.

İYİ Parti Kartepe İlçe
İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel hafta sonu ilçe binasında gerçekleşen ve mahalle teşkilatlanmaları ile Kartepe gündemindeki konuların değerlendirildiği icra kurulu toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu. Pandemi ile mücadelede yeni normalleşme döneminin başlaması ile birlikte Kocaeli İl Kongresi ve Büyük Kurultay gibi, iki önemli Kongre yaşadıklarını belirten Tamyüksel, “Kartepe’de kimsesizlerin kimsesi İYİ Parti’dir” dedi.

TACİZCİNİN DE TECAVÜZCÜNÜN DE

Tamyüksel, “Bu vesile ile iddia edildiği şekli ile var ise tacizcinin de tecavüzcünün de, imardan rant sağlayanın da, aracılık, arabuluculuk yapanında, görevini kötüye kullananın, elindeki güç ile vatandaşı ezmeye çalışanın da karşısında durup. Ezilenin, mağdurun, mazlumun ve kısacası kimsesizin yanında durup kimsesi olmaya devam edeceğiz. Kimilerine göre bu tarzımızla bizden ne köy olur ne kasaba  ama bilsinler ki bizim gibilerden memleket olur memleket.

MUSTAFA KOCAMAN’A SORULAR

Bugün itibarıyla sıkıntıları kamuoyuna taşımaya tekrar başlıyor ve şimdi buradan Sayın Belediye Başkanına soruyorum KHK ile kadroya alınan işçilere söz verdiğiniz maaş zamları ne oldu? Ramazan, Kurban, Ağustos, Eylül geçti. Yoksa zamlar önümüzdeki seçimlere mi kaldı? İstisnai kadrodan işe alınan Sn. Baran halen ilçemizden maaş almakta mı? Eğer alıyorsa kendisi hangi birimde istihdam ediliyor? İşe geliş gidişte kart basıyor mu?
Bu soruların cevabını hem ben hem Kartepe hem de belediyedeki kardeşlerimiz merak ediyorlar” ifadelerine yer verdi.