Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kartepe’nin “Bizim Kız”ı

Seçim çalışmaları kapsamında Şirinsulhiye ve Arslanbey Mahallelerinde hemşehrileri ile bir araya gelen CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, mahalle sakinleri tarafından sevgi seli ile karşılandı. Mahalle sakinlerinin “Bizim Kız” yanındayız diyerek bağrına bastığı Merttürk, ‘Ekibimle birlikte yüzünüzü kara çıkarmayacağımıza söz veriyorum” sözünü verdi.

Seçim çalışmaları kapsamında Şirinsulhiye

31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere sayılı günler kala CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk seçim çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyor. CHP Kartepe SKM tarafından organize edilen programlar çerçevesinde yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Merttürk, ekibiyle birlikte Şirinsulhiye ve Arslanbey Mahallelerine çıkarma yaptı. Hemşehrilerine seçim beyannamesinde yer alan projelerinden bahseden, sorun talep ve önerilerini dinleyen Merttürk, 31 Mart için ekibi ve kendisi için destek istedi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterip “Bizim Kız” yanındayız diyerek bağrına bastığı Merttürk, ‘Ekibimle birlikte yüzünüzü kara çıkarmayacağımıza söz veriyorum” sözünü verdi.

CHP’LİLER TAM KADRO İKİ MAHALLEYE ÇIKARMA YAPTILAR

Şirinsulhiye ve Arslanbey Mahallelerinde gerçekleşen programlarda CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk’e, CHP Kartepe İlçe Başkanı Hasan Bayrak ve İlçe Yöneticileri, CHP SKM Başkanı Av. Başar Değer, CHP Kadın Kolları Kartepe İlçe Başkanı Münevver Arslan ve yönetimi, CHP Gençlik Kolları Kartepe İlçe Yönetimi, belediye meclis üyesi adayları ve mahalle temsilcileri de eşlik etti. CHP’liler, Merttürk’ün broşür ve seçim beyanname kitapçığını mahalle sakinlerine dağıtarak 31 Mart için destek istediler, sorun talep ve önerileri dinleyerek notlarını aldılar.

MERTTÜRK, “KARTEPEMİZ İÇİN DAHA GÜÇLÜ BİR GELECEK İNŞA ETME SÖZÜ VERİYORUZ”

Kartepe’mizin her köşesine dokunmaya, her hemşerimizle kucaklaşmaya devam edeceğiz diyen CHP Kartepe Belediye Başkan Adayı Nilay Merttürk, ” Hemşerilerimizle bir araya gelerek onların sorunlarını, talep ve önerilerini dinliyoruz. Kartepe’mize dair projelerimizden bahsediyoruz. Hemşerilerimizin desteği ve teveccühü bize güç veriyor. Biz Kartepe’ye şeffaflık, liyakat, adalet ve umut getireceğiz. Kartepemiz için daha güçlü bir gelecek inşa etme sözü veriyoruz. Derdimiz tasamız güzel bir Kartepe. Onun için de çok çalışıyoruz. Umarım güzel işler yapmamıza vesile olursunuz. Ekibimle birlikte yüzünüzü kara çıkarmayacağıma söz veriyorum” ifadelerini kullandı.