Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Katırcıoğlu, “Kadınlara en çok değeri AK Parti veriyor”

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, kadınlara en fazla değeri AK Parti’nin verdiğini belirterek, “Bizim seçmenimizin büyük kısmını kadınlar oluşturuyor. Meclis dağılımına baktığımızda da en fazla kadın vekil AK Parti’de” dedi

AK Parti Kocaeli Milletvekili

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Milletvekili Adayı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Darıca’da bir dizi ziyaretlerde bulundu. İl Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında kadınlarla ev toplantılarında buluşan Katırcıoğlu, büyük ilgi gördü. Toplantılarda kadınların ilgisine teşekkür eden Katırcıoğlu, Kocaeli’mize, Türkiye’mize kazandırdığımız hizmetlerin devamı için sizlerin desteği önemli dedi.

AK PARTİ İLE YÜKSELDİ

AK Parti döneminde kadınlara yönelik önemli adımlar atıldığını belirten Katırcıoğlu, “Meclis’e giren kadın sayısı 1935’ten 2002 yılına kadar seçilen milletvekili sayısı arasında yüzde 4.4 oranını geçemedi. Ama AK Parti ile birlikte Meclis’teki kadın milletvekili sayısını yüzde 17’lere yükseldi. Bugün Meclis’te 53 kadın vekilimiz var. Yeni dönemde 113 kadın vekil adayımız listeler yer aldı.

EMEKLİLİK HAKKI TANINDI

AK Parti ile kadının aile ve toplum içindeki yerini de iyileştirmek için önemli atılımlar yapıldı. Ev hanımlarına emeklilik hakkı tanındı, iş kurmak isteyen kadınlara maddi destek, çalışan annelerin çalışma saatlerinde iyileştirme, kadın ve erkek çalışanlar arasındaki ücret adaletsizliği ile şiddet gören kadınlara sahip çıkacak yasalar hayata geçirildi” dedi.