Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kaya: “Özür dilemek yerine PKK’yı savundular

AKP Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP’lilerin, Meclis Üyesi Osman Kurum için milletten özür dilemesi gerekirken, ‘Osman Kurum’la güzel işler yaptık’ diyecek kadar ileri gittiklerini dile getirdi.

AKP Gebze İlçe Başkanı

AKP Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya Kaya, bugün basın açıklamasıyla kendisine yanıt veren CHP’lilere yanıt verdi. Osman Kaya için devleti, seçim kurulunu, AKP’yi suçlayan CHP’lilerin kendilerini ise tertemiz ilan ettiğini ifade eden Kaya şunları söyledi: “CHP İlçe Başkanı, PKK üyesi olduğu tespit edilen ve 7 yıl 6 ay hapis cezası alan meclis üyesi Osman Kurum için en azından milletimizden özür diler, bir hata yaptık derler diye beklerken bugün bir skandala daha imza atarak, “Osman Bey’le güzel işler yaptık” diye kendisini savunmaya kalkmışlar.

REKLAM ARASI BİTİYOR

Ne güzel dünya; Hem PKK ile kol kola gireceksin, hem milliyetçi, vatansever olacaksın! CHP’nin kurucu iradesi ile sizin hiçbir alakanızın kalmadığı, kasetle, kumpasla, iftirayla o koltukları ele geçirip; yalanla, karalamayla, terör örgütleri ve sempatizanlarıyla gizli işbirlikleri kurarak yerinizi korumaya çalıştığınızı artık herkes biliyor. Merak etmeyin reklam arası bitiyor. Milletimiz yine size tokadı indirecek.”