Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kemal Kılıçdaroğlu Kocaeli’ye gelecek mi?

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli’ye gelip gelmeyeceği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

CHP Kocaeli İl Başkanı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla yapılan ve ‘Açılış Bayramı’ adı verilen etkinliği CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı il binasında yaptığı açıklama ile eleştirdi. Yıldızlı’nın basın açıklamasına İl Yöneticilerinin yanı sıra İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve Başiskele İlçe Başkanı Anıl Acurman da katıldı.

“BUNDAN SONRAKİ SÜRECE GENEL MERKEZ KARAR VERİR”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki günlerde Kocaeli’ye gelip gelmeyeceği sorusunu yanıtlayan Yıldızlı, “Meclis kapalıyken her hafta bir ildeler. Meclis acılaşan kadar CHP’nin milletvekilleri de genel başkanı da durmuyor. Şuanda bir miting gözükmüyor. Mersin’den sonra görüştüğümde kendisi Kocaeli’de de yaparız demişti. Bundan sonraki süreci genel merkez karar verir. Biz istekliyiz” dedi. İl Teşkilatının anket çalışması yaptığını da belirten Yıldızlı, “2 anket firması ile anket çalışması yaptırıyoruz. Bunlar da eylül ayının ikinci haftasında elimizde olacak. Ciddi bir çalışma yapıyoruz. Eylül ayının ikinci haftasında bu doneler elimizde olur” dedi.

“BU MASANIN NEFERİ OLACAĞIZ”

6’lı masa hakkında da konuşan Yıldızlı, “6’lı masadan isim açıklanacak Cumhurbaşkanı adayı ile ilgili beklentilerini açıklayan Yıldızlı, “Herkes kendi genel başkanın aday olmasını ister. Biz 6’lı masaya çok değer veriyoruz. Masadan kim çıkarsa biz bu masanın neferi olacağız. Seçim takvimi belirlenmeden adayın açıklanacağını düşünmüyorum. Seçim takvimi net değil. Seçim takvimi açıklansa hemen aksiyon alınır” ifadelerine yer verdi.