Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kemal Okur’dan Hürriyet’e “Allah kimseyi bu duruma düşürmesin”

İzmit Belediye Meclisi’nde denetim raporları tartışmalarına dahil oldu ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet için, “Allah kimseyi bu duruma düşürmesin” dedi.

İzmit Belediye Meclisi'nde denetim

İzmit Belediyesinin nisan ayı meclis toplantısı ikinci birleşiminde AK Parti Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yeğenine 1,5 Milyon liralık iş verildiğini belgelerle ispatladı. Konuyla ilgili MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur’dan açıklama geldi.

Başkan Kemal Okur şunları söyledi: “Bugün İzmit meclisindeydim. Komisyonlar belirlendi. Meclis üyelerimiz 5 komisyon 1 encümen de yerini aldı. Öncelikle İzmitimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Her şey doğal seyrindeyken 7.madde denetim raporu Aziz İzmitlilerimizi yakından ilgilendiren konular ile doluydu.
Bunların başında ihalesiz doğrudan teminler akraba yeğen ticaret ilişkileri vardı. Bunlar öyle görmezden gelinecek unutulacak konular değildir. İşte tamda bu madde de Sayın İzmit Belediye Başkanı Fatma Hanım’ın kahkahaları yerini gerginliğe ve strese bıraktı.

1.5 MİLYONLUK İŞ!

Konu Fatma Hanım’ın yeğenine 1.5 milyon lira iş vermesi idi üstelik bu iddia değildi. Belgeleriyle ortaya koyuldu ancak beni asıl şaşırtan AK Parti Grup Başkan Vekili Muharrem Tutuş’un bu belgeleri “Sayın başkan size göndereceğim” sözü üzerine Fatma hanımın, “Ben de sizinkileri göndereceğim” sözü idi bu nasıl bir savunma, nasıl bir açıklama sayın Muharrem Tutuş’un da dediği gibi Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.

“YEĞENİNE VERİLEN İŞ”

Hürriyet’in bu savunması bile yeğenine verilen işi doğrular nitelikte. Şimdi bu konu üzerinden Fatma kaplan Hürriyet hanımefendiden gerçekçi ve mantıklı bir açıklama beklemekteyiz.”