Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kerim Bariç CHP Körfez’e aday

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre heyecanı devam ediyor. CHP’nin güçlü olduğu ilçelerden biri olan Körfez ilçesinde de ilçe başkan adayları kongre öncesinde peşi sıra ortaya çıkıyor. O isimlerden biri de Kerim Bariç oldu. Bariç ilçe başkanlığı için aday olduğunu duyurdu.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde kongre

Cumhuriyet Halk Partisi’nde kongre heyecanı devam ediyor. CHP’nin güçlü olduğu ilçelerden biri olan Körfez ilçesinde de ilçe başkan adayları kongre öncesinde peşi sıra ortaya çıkıyor. O isimlerden biri de Kerim Bariç oldu. Bariç ilçe başkanlığı için aday olduğunu duyurdu. Kısa bir açıklama yayınlayan Bariç açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Değerli Körfez halkım; Ülkemizin kötü yönetilmesinden kaynaklanan ekonomik ve sosya-politik nedenlerden dolayı çok zorlu bir süreçten geçiyoruz.
Bu olumsuzluklara yerel bazda da liyakat eksikliği eklenince sorunlarımız çözüleceğine artmaktadır.
Sanayinin ve üretim ekonomisinin en önemli ayaklarından biri olan Körfez ilçemizin bu yanlış politikalar sonucu gençlerimiz işsizliğe, emeklilerimiz açlığa mahkum edilmektedir.
Bataklığa saplanmış durumdaki bu iktidardan kurtulmanın ilk adımını, yerelde kazanılacak belediyelerden başlayacağının bilinciyle, küskün ve öfkeli partililerimizide saflarımıza katarak, tüm ilçeye dokunan ve kucaklayan, dinamik, üretken bir yönetim anlayışı ile CHP Körfez ilçe başkanlığına aday olmaya karar verdim.
Kaybedenin olmadıgı, kazananın partimiz olacağı bir kongre olmasını diliyor, saygılar sunuyorum.”