Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kılıçdaroğlu Hürriyet için ne dedi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bağımsız Kocaeli’ye konuştu. İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile ilgili, “Türkiye açısından da çok önemli. Pırıl pırıl bir kadın aday olan Fatma Kaplan Hürriyet belediye başkanlığını kazandı” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal

UgYur ENCY min 94Bağımsız Kocaeli, Ankara’ya giderek Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Kılıçdaroğlu’nun röportajını bu akşam bölüm bölüm, yarın sabah ise tam metin olarak yayınlayacağız. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile ilgili ne dedi? İşte merak edilenler…

+İzmit Belediyesi’ni 15 yılın ardından Fatma Kaplan Hürriyet ile kazandınız. Bu haberi aldığınızda ne hissetiniz? İzmit sizin için ne ifade ediyor?
-Gençliğimden beri Kocaeli’ni, Leyla Atakan’ın belediye başkanlığı yaptığı dönemden beri İzmit’i bilirim ve yakından izlerim. İzmit Belediyesi’ni kazanmamız, İzmit’te yaşayan vatandaşlarımızın bir teveccühü. Bir kadının belediye başkanı seçilmiş olması bizim açımızdan da, Kocaeli açısından da, Türkiye açısından da çok önemli. Pırıl pırıl bir kadın aday olan Fatma Kaplan Hürriyet belediye başkanlığını kazandı.

HERKESE EŞİT HİZMET
Fatma Kaplan Hürriyet büyük bir heyecanla işe başladı. Sorunları kısa süre içinde saptadı ve onları çözmeye çalışıyor. Herhangi bir önyargısı yok. Var olan sorunları çözmek gibi bir çabası var. Herkesi kucaklıyor. Herkese eşit mesafede. Kendisine oy versin, vermesin bütün vatandaşlara hizmet götürme gibi bir çabası var.

UgYur 3 1 min