Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kılıçdaroğlu Kocaeli’den çıkmayacak!

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı önceki gün İstanbul’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile buluştu. Kılıçdaroğlu’nun bu yıl pek çok defa Kocaeli’de düzenlenecek programlara katılma sözü verdiği öğrenildi.

CHP Kocaeli İl Başkanı

Ugur ENC minCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı önceki gün İstanbul’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Yarım saat süren görüşmede pek çok konuyu ele alan ikili Kocaeli için bir dizi program da hazırladı. Söz konusu toplantıyla ilgili Bağımsız Kocaeli’ye konuşan Harun Yıldızlı şu ifadeleri kullandı: “Genel başkanımızla sürekli olarak irtibat halindeyiz. Kocaeli’yle ilgili sık sık kendisini bilgilendiriyorum. Hedefimiz Kocaeli’de yerelde ve genelde bir başarı sağlamak. Bunun için bir yol haritası çizmemiz gerekiyordu. Bu sebeple İstanbul’da genel başkanımızla bir araya geldik.

HER ZİYARET 2 İLÇEYİ KAPSAYACAK

Kocaeli’de başarı elde edilmesi için kendisinin kentimizde düzenleyeceğimiz programlara zaman zaman katılım sağlaması gerektiğini ifade ettim. Bunun üzerine her ziyaret 2 ilçe programını kapsayacak şekilde pek çok ziyaret için fikir birliği oluşturduk. İlk program mart ayında gerçekleştirilecek. Karamürsel ve Gölcük ilçelerini ziyaret edeceğiz. Ekonomi masasının ya da genel merkezin programı değil Kocaeli il örgütünün programı kapsamında kentimize gelecek genel başkanımız. İl örgütümüzün hedefi Büyükşehir Belediyesi’ni ve milletvekili seçimlerinde çoğunluğu kazanabilmek. Bu hedef kapsamında genel başkanımızın bize destek olması elbette oldukça önemli.

DEDİKODULARLA YÖNETİLEMEZ

Sadece yapılacak seçime yönelik bu programları değil örgütümüzle ilgili pek çok konuyu da ele aldık görüşmemizde. Kocaeli’de herkes kendine göre Cumhuriyet Halk Partisi’ni şekillendirmek istiyor. Büyük bir çınar olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin kişilerden büyük olduğunu, dedikodularla yönetilemeyeceğini maalesef anlayamayanlar var. Ben bugüne kadar hep ekibimle hareket ettim. Hiçbir zaman patronluk taslamadım. Tek başıma yapabileceğim işlerde bile ekibimle iş paylaşımı yaptım. Doğru bildiğimiz yolda yürüdüğümüze inanıyorum. 1 yılda yaptıklarımı genel başkanımıza da anlattım. Kendisinin takdirlerini duymak beni mutlu etti.

GENÇLERİN İŞ SORUNU

Genel başkanımız Kocaeli konusunda bilgi sahibi. Ancak sanılmasın ki bu bilgiyi il örgütünü atladığını sanarak Ankara’da fısıldayan kimselerden alıyor. Genel başkanımızın bilgisi Cumhuriyet Halk Partisi örgütlerinden geliyor. Sürekli irtibat halindeyiz. Genel başkanımız dedikodulara kulak asmıyor. Kendisini yaşanan sorunlarla ilgili de bilgilendirdim. Gençlerimizin büyük bir iş sorunu yaşadığını anlattım. İl gençlik kolları başkanlığı yapan isimlerin işsiz olduğunu anlattım. Gençlerin istihdamının önemli olduğunu, bu konuya ağırlık verilmesi gerektiğini söyledi. İsim isim gençlik kolları başkanlarımızı anlattım. Gençlerin talebine kendisi de hak verdi.

Harun Yildizli 2İSTANBUL VE ANKARA’YA VERİLEN ÖNEMLE

Tugay kardeşimizin vefatıyla ilgili acımız dinmeyecek elbette. Ancak ailesinin elinden tutacağımızı genel başkanımıza da ilettim. Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli örgütleri olarak Adak ailesini asla yalnız bırakmayacağımızı söyledim. Üzüntümüzü paylaştığını ifade ederek örgütlerimize her konuda güvendiğini, partililerimize her zaman sahip çıkmamız gerektiğini, Cumhuriyet Halk Partisi’nin büyük bir aile olduğunu ifade etti. Son olarak seçimler konusunu yeniden gündemimize aldık. Kocaeli’nin bir önceki seçimlerde İstanbul ve Ankara’ya verilen önemle seçim zaferi elde edebileceğini biliyoruz. Genel başkanımız da bu konuda bizimle hem fikir.

VARLIĞIMIZI DAHA ÇOK HİSSETTİRECEĞİZ

Önümüzdeki seçimlerde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde sosyal demokrasi bayrağını dalgalandırmak için genel başkanımızın Kocaeli il ve ilçe örgütlerine güveni tam. Bu güven omuzlarımıza çok daha fazla bir yük yüklüyor, farkındayız. Corona virüsü pandemisinde kontrollü normalleşme süreciyle birlikte biz de vites yükselteceğiz. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalara hız katarak 12 ilçede, belediye meclislerinde, sokakta, vatandaşın yanında varlığımızı daha çok hissettireceğiz.”

ofis porno