Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kılıçdaroğlu’ndan Akşener’e “Ekrem İmamoğlu ve “Mansur Yavaş” yanıtı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti lideri Akşener’in, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın adaylığına dair yaptığı açıklamaya sert yanıt verdi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, televizyon kanallarının Ankara temsilcileri ile CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kemal Kılıçdaroğlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kılıçdaroğlu; İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın adaylığına dair “İki arkadaşımızdan biri aday gösterilse hayır demeyeceğiz” sözleri için, “Bir parti başka bir partinin içişlerine karışmamalı. Her partinin kendi kuralları vardır” ifadelerini kullandı. Kılıçdaroğlu “Adaylık konusunda kararı Altı Masa verecek. Onların iradeleri dışında bir şey söylemem. Altı lider ‘Aday sizsiniz’ derse elbette adayım. Doğal olanı Altılı Masa’dan birinin cumhurbaşkanı adayı olması. Masada uzun zamandır beraberiz birbirimizi tanıyoruz” dedi.