Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kılıçdaroğlu’nun 2. mitingi Kocaeli’de olabilir!

CHP İzmit İlçe Danışma Kurulu’nda konuşan il başkanı Harun Yıldızlı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Anadolu mitinglerinin ikincisinin Kocaeli’de gerçekleştirilmesi için çalışma yaptıklarını söyledi.

CHP İzmit İlçe Danışma

CHP İzmit İlçe Danışma Kurulu’nda konuşan il başkanı Harun Yıldızlı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Anadolu mitinglerinin ikincisinin Kocaeli’de gerçekleştirilmesi için çalışma yaptıklarını söyledi. Yıldızlı şöyle konuştu: “Ben bugün ilk olarak genel başkanımıza çirkin bir şekilde dil uzatan hadsiz meclis üyesiyle ilgili konuşmak istiyorum. Siyasetin dili bu olmamalı.

SADECE MECLİS ÜYELERİ GİREBLİR DEDİLER

Ben il başkanı olduğumdan beri 2 ya da 3 kere Büyükşehir meclisine katılmadım. Hepsine katıldım. Geçtiğimiz haftaki toplantıda biz bir sorun yaşadık. Görevli isimler bize sadece meclis üyelerinin içeri girebileceğini söyledi. Biz buna itiraz ettik. Ben Büyükşehir meclisinde Fikret Hocaoğlu’nun sözleriyle ilgili bir tanesi çıkar bunu kınar. Bakın bizim bir kardeşimiz Arda Başaran burada, bir paylaşım yaptı. Çocuğa neler söylediler. Ben il başkanı olarak o paylaşımdan sonra Arda’yı aradım, kaldıracaksın o paylaşımı dedim. Kaldırdı, kendisi burada. Bakın biz bunu yaptık. Bir tanesi çıkıp Fikret Hocaoğlu’na bir şey söylemedi.

Harun yildizliKOCAELİSPO’UN HADSİZ YÖNETİCİSİ

Bir tane hadsiz de Kocaelispor yönetiminde var. Daha önceden CHP’yi sevmiyordu. Tabi ki sevmeyebilir, o onun görüşü. Geçen de yaptıklarını gördünüz. Ama halkın takımı Kocaelispor’da böyle hadsizlere yer yok. Yanlışlıkla paylaşmış bir de. Çocuk kandırıyor sanki. Ben Engin Koyun’u da aradım. Hala diyor yanlışlıkla beğenmiş, paylaşmış. Biz mahkemeye başvurduk, takibini de yapacağız.

KILIÇDAROĞLU KOCAELİ’YE GELECEK

Bu hafta sonu Mersin’de çok büyük bir miting yapılacak. Partimizin bu mitingine çevre illerden de katılım olacak. İkinci mitingi ise Kocaeli’de yapmak için çalışıyoruz. Bunun alt yapısını oluşturduk. Buradan da bunu açıklamış olayım.